Μαμά τρύπησε τα αυτιά της 6 μηνών κόρης της σε... τατουατζίδικο!

Μαμά τρύπησε τα αυτιά της 6 μηνών κόρης της σε... τατουατζίδικο!

Όταν η Marisa Carpineta τράβηξε βίντεο να τρυπούν με βελόνα τα αυτιά της 6 μηνών κόρης της, ήλπιζε ότι θα... εμπνεύσει πολλούς γονείς να επιλέξουν αυτή την μέθοδο αντί για το πιστόλι. Δεν φανταζόταν ποτέ όμως ότι θα δεχόταν τόσο σκληρή κριτική όχι για τον τρόπο, αλλά για το γεγονός ότι τρύπησε τα αυτιά του μωρού της.

Η Αμερικανίδα μαμά δημοσίευσε το βίντεο πριν από τρεις ημέρες, το οποίο αμέσως έγινε viral. Στη λεζάντα έγραφε «Όταν είσαι 6 μηνών εξυπακούεται να τρυπήσεις τα αυτιά σου».

Όπως φαίνεται στο στιγμιότυπο η Marisa προτρέπει τους γονείς να επισκεφτούν κάποιο τατουατζίδικο αν θέλουν να τρυπήσουν τα αυτιά του παιδιού τους, καθώς εκεί συνηθίζεται να το κάνουν με βελόνα και όχι με το ειδικό πιστόλι για piercing. Στη συνέχεια, φαίνεται η κόρη της να κλαίει και να στριφογυρίζει σε μια καρέκλα, ενώ εκείνη προσπαθεί να την ηρεμήσει.

Την κρατάει όση ώρα της τρυπούν τα αυτιά, ενώ στο τέλος της δίνει ένα φιλί στη μύτη. Στο τέλος, δείχνει την μικρή της λέγοντας πως πρόκειται για ένα πολύ χαρούμενο μωρό.

@marisacarpineta

6 months calls for ear peircings 🥺 ##babypiercing ##6months ##banpiercingguns ##professionalpiercer ##TobiBella

♬ original sound - Doctor Brixx

Όπως ήταν αναμενόμενο αρκετοί χρήστες εξέφρασαν την δυσαρέσκειά τους για όσα είδαν. Μια χρήστης έγραψε «Μην προκαλείς πόνο στο παιδί» και η Marisa της απάντησε «Είναι δικό μου μωρό, όχι δικό σου. Κοίτα τη δουλειά σου».

Πηγή:thesun.co.uk

v