Κορμάρα στα 72, γίνεται; Γίνεται!

Κορμάρα στα 72, γίνεται; Γίνεται!

Στην εποχή μας όλο και πιο πολλές γυναίκες δίνουν σημασία στην εμφάνιση και τη διατροφή τους. Έχουν εντάξει την γυμναστική στη ζωή τους και γενικώς προσέχουν πολύ. Δεν είναι, λοιπόν, να απορεί κανείς που πολλές από αυτές φαίνονται νεότερες από την ηλικία τους. Η περίπτωση ωστόσο, της Norma Williams ξεπερνά κάθε φαντασία!

 

Η απίστευτη αυτή γυναίκα που δηλώνει λάτρης του υγιεινού τρόπου ζωής είναι...72 ετών και πραγματικά, δεν φαίνεται ούτε 50! Παρά τα χρόνια της μοιάζει με μοντέλο και μέσα από τις φωτογραφίες που ανεβάζει στο Instagram θέλει να περάσει ένα πολύ σημαντικό μήνυμα σε όλες τις γυναίκες: το σώμα μας μπορεί να γίνει καλύτερο όσο μεγαλώνουμε, αρκεί να το προσέχουμε!

Απ' ότι είπε, δεν είχε πάντα αυτό το θανατηφόρο κορμί! Ίσα ίσα που όταν ήταν παιδί ήταν παχουλή και δεν είχε υγιεινές συνήθειες. Όταν όμως έφτασε 28 ετών άρχισε να αλλάζει τον τρόπο ζωής της και μέχρι σήμερα προσέχει!

Καθώς απομακρύνθηκε από τις κακές συνήθειες και άλλαξε τρόπο ζωής, η εμφάνισή της βελτιώθηκε. Τελικά, έφτασε σε ένα σημείο όπου ήταν ευχαριστημένη με τον εαυτό της. Η συμβουλή της προς όλους όσους θέλουν να ακολουθήσουν το παράδειγμά της, είναι να μη βιαστούν και να πάρουν τον χρόνο τους - ακόμα κι αν αυτό σημαίνει χρόνια.

Χάρη στη γυμναστική το σώμα της είναι στα καλύτερά του! Απ' ότι είπε, κάνει γρήγορο περπάτημα 4 φορές την εβδομάδα, ενώ πηγαίνει και στο γυμναστήριο 2 φορές την εβδομάδα.

Η Nora πιστεύει ότι το σώμα μας αξίζει σεβασμό, όπως κι αν είναι. Μόνο έτσι θα δεχτεί οποιαδήποτε αλλαγή θελήσουμε να εφαρμόσουμε! Σε πολλά βίντεό της λοιπόν τονίζει τη σημασία του να αγαπήσουμε το σώμα μας και κατ' επέκταση τον εαυτό μας.

Πηγή: brightside.me

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v