Έσπασαν τα νερά της στο σπίτι και την ξεγέννησε μια αστυνομικός!

Έσπασαν τα νερά της στο σπίτι και την ξεγέννησε μια αστυνομικός!

Την περασμένη Πέμπτη, η αστυνομικός Ashley Baldwin, έλαβε μια κλήση από μια έγκυο, της οποίας έσπασαν τα νερά. Αμέσως, πήγε στο σπίτι της γυναίκας και τη βοήθησε να φέρει στον κόσμο το κοριτσάκι της.

Σύμφωνα με το αστυνομικό τμήμα Melrose, η Baldwin έφτασε σε ένα σπίτι κοντά στο σχολείο Lincoln και βρήκε μια 38χρονη μητέρα έτοιμη να γεννήσει. Χωρίς να χάσει χρόνο τη βοήθησε στον τοκετό και έμεινε μαζί με τη λεχώνα και το νεογέννητο κοριτσάκι μέχρι να φτάσει εσπευσμένα η Πυροσβεστική Υπηρεσία για να τους μεταφέρει σε τοπικό νοσοκομείο.

Η Ashley Baldwin είχε εμπιστοσύνη στις δυνατότητές της, καθώς πριν ενταχθεί στο Αστυνομικό Τμήμα του Melrose τον περασμένο Δεκέμβριο, ήταν νοσηλεύτρια στο τμήμα επειγόντων περιστατικών στο νοσοκομείο Winchester. Αυτή τη στιγμή εργάζεται επίσης στο Mass General Hospital στο τμήμα επειγόντων περιστατικών.

Αυτή η μανούλα ήταν πολύ τυχερή που είχε δίπλα της την αστυνομικό με γνώσεις νοσηλευτικής και όλα πήγαν καλά. Εκείνη και το μωρό της χαίρουν άκρας υγείας και σίγουρα στο μέλλον θα είναι μια ιστορία που θα 'χουν να λένε!

Πηγή: boston.cbslocal.com

v