Ντύθηκαν γαμπρός και νύφη και φωτογραφήθηκαν για να γιορτάσουν 59 χρόνια γάμου

Ντύθηκαν γαμπρός και νύφη και φωτογραφήθηκαν για να γιορτάσουν 59 χρόνια γάμου

Ένα ηλικιωμένο ζευγάρι με μια υπέροχη ιστορία αγάπης γιόρτασε τη 59η επέτειό τους «ζωντανεύοντας» για μία ακόμα φορά την ημέρα του γάμου τους. Ντύθηκαν πάλι νύφη και γαμπρός, προσέλαβαν φωτογράφο και έδειξαν σε όλους ότι το «για πάντα μαζί» υπάρχει και στη πραγματική ζωή και όχι μόνο στις ταινίες.

Όταν οι Karen και Gary Ryan, και οι δύο 79 ετών σήμερα, παντρεύτηκαν τον Ιούλιο του 1962 στο Pocatello του Idaho, είπαν ότι η ημέρα του γάμου τους έμοιαζε πολύ διαφορετική από αυτές που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε σήμερα.

«Όλα ήταν τόσο απλά», είπε η Karen στο Good Morning America. «Φτάσαμε στο ιερό, είπαμε τους όρκους μας και μετά πήγαμε στο υπόγειο της εκκλησίας για τη δεξίωση». Όλα είχαν τελειώσει μέσα σε μια ώρα", πρόσθεσε ο Gary, ο οποίος έχει τώρα δύο γιους και πέντε εγγόνια με τη γυναίκα του.

Η νύφη του ζευγαριού Nikki και η εγγονή τους McCall, είναι φωτογράφοι και τους ήρθε η ιδέα να ξαναζωντανέψουν τον γάμου τους, όταν βρήκαν τυχαία το νυφικό της Karen στην αποθήκη.

«Ήμουν πραγματικά ενθουσιασμένη, αλλά δεν μπορούσα να το πιστέψω», είπε η Karen καθώς ο σύζυγός της είχε αντιμετωπίσει πρόσφατα σοβαρό πρόβλημα με την καρδιά του και χρειάστηκε να χειρουργηθεί.

Η οικογένειά τους όμως ήταν αποφασισμένη να κάνει κάθε στιγμή μαζί να μετράει!

«Συγκρίνοντας τις φωτογραφίες του τότε με το τώρα, που έχουν απόσταση 60 χρόνια μεταξύ τους, συνειδητοποιώ πώς οι παππούδες μου εξακολουθούν να είναι ακόμα ερωτευμένοι. Διασκεδάζουν τόσο πολύ μαζί, γελούν με τα αστεία τους και καταλαβαίνεις ότι είναι μια γροθιά» είπε συγκινημένη η εγγονή τους.

Πηγή: goodmorningamerica.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v