Νεαρός ζήτησε από μαμά που θήλαζε να κάτσει αλλού - ένιωθε άβολα να τη βλέπει

Νεαρός ζήτησε από μαμά που θήλαζε να κάτσει αλλού - ένιωθε άβολα να τη βλέπει

Κάποιοι άνθρωποι αισθάνονται αμηχανία για πράγματα που άλλοι θεωρούν ότι είναι τα πιο φυσιολογικά στον κόσμο. Μπορεί να έχουν μεγαλώσει διαφορετικά, με διαφορετική κουλτούρα και κάποια να τα θεωρούν ταμπού, ενώ δεν θα έπρεπε. Όπως αυτός ο άντρας, ο οποίος ένιωσε άβολα όταν μια γυναίκα άρχισε να θηλάζει το μωρό της σε διπλανό τραπέζι.

Ο 27χρονος έκανε διάλειμμα από τη δουλειά του και πήγε στο μαγαζί που συχνάζει για να φάει και να πιει ένα καφέ. Ένα μωρό έκλαιγε και η μαμά του άρχισε να το θηλάζει. Το θέαμα σόκαρε τον νεαρό και δεν ήξερε πού να κοιτάξει, καθώς προσπαθούσε να μην καρφώνει το βλέμμα του πάνω της. Τελικά την ρώτησε αν θα μπορούσε να καθίσει κάπου αλλού, ώστε να μην τη βλέπει.

Ο νεαρός είπε ότι η μαμά φάνηκε να ντρέπεται και να στενοχωριέται, όμως αρνήθηκε να κουνηθεί από τη θέση της. Έτσι ο 27χρονος ήπιε και έφαγε στα γρήγορα και αμέσως σηκώθηκε και έφυγε. Αργότερα, φάνηκε να καταλαβαίνει ότι ήταν αγενής και το μετάνιωσε. 

Όταν μοιράστηκε το συμβάν διαδυκτιακά, οι χρήστες εξοργίστηκαν με την συμπεριφορά του και τον «δίκασαν» επειδή της ζήτησε να αλλάξει θέση. Μάλιστα, ένας σχολίασε «Είναι πρόβλημά σου και να πας εσύ αλλού, αν δε μπορείς να ανεχτείς ένα μωράκι να τρώει».

Πηγή: boredpanda.com

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v