Αφήνει την έγκυο σύντροφό του μόνη για να «περάσει καλά» μέχρι να έρθει το μωρό

Αφήνει την έγκυο σύντροφό του μόνη για να «περάσει καλά» μέχρι να έρθει το μωρό

Μια έγκυος γυναίκα ζητά βοήθεια από τους φίλους της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εκφράζοντας το παράπονό της για τον σύντροφό της ο οποίος είναι συνεχώς απών. Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, της είπε ότι θέλει να εκμεταλλευτεί τον καιρό που απομένει μέχρι τη γέννηση του μωρού τους με αποτέλεσμα να βγαίνει πολύ συχνά με τους φίλους του και να κοιμάται στους δικούς του τα Σαββατοκύριακα.

Η απογοητευμένη μέλλουσα μαμά εξηγεί ότι εκείνη και ο σύντροφός της ήταν μαζί έξι μήνες όταν αποφάσισαν πως θέλουν ένα μωράκι. Πολύ σύντομα, το όνειρό τους πραγματοποιήθηκε και όλοι περίμεναν ότι θα βίωναν την απόλυτη ευτυχία.

Ωστόσο, μετά την εγκυμοσύνη άλλαξαν όλα. Ο σύντροφός της άρχισε να βγαίνει με κάθε αφορμή, προκειμένου να εκμεταλλευτεί «τις τελευταίες μέρες ελευθερίας μέχρι να έρθει το μωρό» όπως λέει. 

«Πριν μείνω έγκυος όλα ήταν υπέροχα» εξομολογείται η νεαρή μητέρα. «Σταδιακά, ο σύντροφός μου άλλαξε πολύ. Μάλιστα έφτασε στο σημείο να μου πει ότι μετάνιωσε για το μωρό. Στην συνέχεια, δήλωσε ότι νιώθει να πνίγεται, καθώς ο χρόνος που μας έχει απομείνει μέχρι να γεννήσω είναι πολύ λίγος».

Στη συνέχεια, άρχισε να βγαίνει κάθε Σαββατοκύριακο με τους φίλους του, ανακοινώνοντάς της ότι από δω και στο εξής, μέχρι να έρθει το μωρό, όχι μόνο θα βγαίνει όσο περισσότερο μπορεί αλλά τα Σαββατοκύριακα θα κοιμάται στους γονείς του.

«Του είπα ότι είναι άδικο να επωμίζομαι όλο το βάρος της εγκυμοσύνης μόνη μου, εξηγώντας του ότι τον χρειάζομαι περισσότερο από ποτέ» λέει η νεαρή γυναίκα. «Ωστόσο, καταλαβαίνω πως ίσως να έχει τρομάξει στη σκέψη πως θα γίνει πατέρας αλλά και τις ευθύνες που ακολουθούν αυτόν τον ρόλο.».

Αυτό, βέβαια, δεν δικαιολογεί τη συμπεριφορά του. «Του είπα πως νιώθω, εκφράζοντας την ανησυχία μου πως αν δεν μπορεί να είναι καλός σύντροφος τώρα, δεν θα είναι ούτε καλός πατέρας στο μέλλον. Έπειτα από έναν μεγάλο καβγά, έφυγε από το σπίτι και έκτοτε ζει με την αδελφή του». 

Η απογοήτευση της μέλλουσας μαμάς είναι τεράστια για την τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα, καταλήγοντας να συμβουλεύει τις διαδικτυακές της φίλες να μην μείνουν ποτέ έγκυες με κάποιον που γνωρίζουν μόνο έξι μήνες. 

Πηγή: The Sun

v