«Άφησα την καριέρα μου για να φροντίζω τον άντρα μου και δεν το μετανιώνω»

«Άφησα την καριέρα μου για να φροντίζω τον άντρα μου και δεν το μετανιώνω»

Μπορεί πολλές γυναίκες σήμερα να κυνηγάνε την καριέρα τους και να μην την αφήνουν ακόμα κι όταν παντρεύονται, υπάρχουν όμως και κάποιες που επιλέγουν έναν διαφορετικό τρόπο ζωής. Όπως η Katrina Holte που παράτησε τη δουλειά της για να φροντίζει τον άντρα της και αυτό, όπως δηλώνει, της δίνει τεράστια ικανοποίηση και χαρά.

«Πιστεύω ότι γεννήθηκα σε λάθος εποχή, ειδικά με όσα βλέπω ότι συμβαίνουν στον κόσμο σήμερα. Είμαι πάρα πολύ παραδοσιακή γυναίκα, και κάποιοι ίσως με αποκαλέσουν παλιομοδίτισα, όμως θεωρώ ότι είναι υπέροχο να είσαι νοικοκυρά, να φροντίζεις την οικογένεια και τον άντρα σου και να διατηρείς το σπίτι σου σε άριστη κατάσταση, ώστε όλοι να νιώθουν όμορφα.

Η νέα μου ζωή ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2018, όταν άφησα τη δουλειά μου, η οποία είχε αρχίσει να με κουράζει. Δεν με γέμιζε πια. Μίλησα με τον σύζυγό μου και του είπα ότι θέλω να μείνω στο σπίτι και συμφώνησε. Τώρα νιώθω πανευτυχής. Προσέχω το σπίτι μου και μου αρέσει πολύ.

Πλένω, ξεσκονίζω και σκουπίζω μέχρι να βεβαιωθώ ότι όλα είναι καθαρά και τακτοποιημένα. Φροντίζω να διατηρούνται όλα στη θέση τους. Αφού μαγειρέψω, θα κάτσω να ηρεμήσω, ράβοντας.

Μέχρι να επιστρέψει ο άντρας μου από τη δουλειά όλα είναι έτοιμα. Του προσφέρω ένα ποτήρι παγωμένο νερό και αν το δείπνο δεν είναι έτοιμο, ένα πιάτο με σνακ όπως τυρί, αποξηραμένα φρούτα ή ξηρούς καρπούς.

Ο σύζυγός μου εκτιμά πολύ αυτό που κάνω. Μεγάλωσε σε ένα σπίτι όπου βοηθούσε τη μαμά του. Είναι το πιο ευγενικό άτομο που έχω γνωρίσει. Αν για κάποιο λόγο, δεν έχω προλάβει να μαγειρέψω, ποτέ δεν φωνάζει. Αλλά ξέρω ότι του αρέσει, όταν επιστρέφει να είναι όλα έτοιμα.

Πιστεύω ότι μια γυναίκα πρέπει να κακομαθαίνει τον άντρα της

Πηγή: thesun.co.uk

v