«Δεν μπόρεσα να θηλάσω και ο άντρας μου αντί να με στηρίξει, με δίκασε»

«Δεν μπόρεσα να θηλάσω και ο άντρας μου αντί να με στηρίξει, με δίκασε»

O θηλασμός δεν είναι εύκολη υπόθεση για όλες τις γυναίκες. Κάποιες μάλιστα δυσκολεύονται πάρα πολύ, όπως αυτή η μητέρα που πονούσε αφάνταστα. Καθώς δεν μπορούσε να συνεχίσει, αποφάσισε να δώσει στο μωρό της φόρμουλα - πράγμα που έκανε τον άντρα της να της φορτώσει τύψεις, επειδή δεν συμφωνούσε καθόλου με την απόφασή της.

«Πριν από λίγες εβδομάδες έγινα μανούλα. Ο άντρας μου είναι πολύ υποστηρικτικός και υπέροχος. Πριν από κάποιους μήνες είχαμε συζητήσει για τον θηλασμό και είχαμε αποφασίσει ο γιος μας να θηλάσει αποκλειστικά.

Πονούσα πολύ όμως. Αφάνταστα πολύ. Προσπάθησα με χίλιους δυο τρόπους να συνεχίσω όμως δεν τα κατάφερα και έτσι αποφάσισα να το γυρίσω στη φόρμουλα. Αυτό που δεν περίμενα με τίποτα ήταν η αντίδραση του συζύγου μου, ο οποίος αποκάλεσε την επιλογή μου επιπόλαιη.

Έχει διαβάσει πολλά για τα πλεονεκτήματα του θηλασμού και θεωρεί ότι αν δεν θηλάσω θα επηρεάσω αρνητικά την υγεία και την ανάπτυξη του μωρού. Όσο και αν του εξηγώ πόσο πολύ πονάω, δεν με καταλαβαίνει.

Το αποκορύφωμα όμως ήταν χθες το βράδυ που τάιζα τον μικρούλη με το μπουκάλι και μου είπε ότι δεν προσπαθώ αρκετά και ότι δεν θέλω να δεθώ με το μωρό μας. Με έπιασαν τα κλάματα και τσακωθήκαμε άσχημα.

Του μίλησα απότομα, τονίζοντάς του ότι εγώ είμαι αυτή που βιώνω αυτή την εμπειρία και όχι εκείνος. Μου ζήτησε συγγνώμη αλλά δεν μπορώ να τον συγχωρέσω».

Πηγή: boredpanda.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v