Πώς θα καταλάβεις ότι σε απατά: 5 ντετέκτιβ αποκαλύπτουν τα λάθη των άπιστων

Πώς θα καταλάβεις ότι σε απατά: 5 ντετέκτιβ αποκαλύπτουν τα λάθη των άπιστων

Οι περισσότερες γυναίκες έχουν σκεφτεί «Βρε, μήπως με απατάει;» τουλάχιστον μια φορά στη ζωή τους. Είναι μια σκέψη βασανιστική που μπορεί πραγματικά να σε τρελάνει! Επειδή όμως μια λεπτή γραμμή χωρίζει την υποψία από την παράνοια, καλό είναι να αξιολογήσεις με ψυχραιμία την κατάσταση και να ψάξεις για σημάδια που όντως θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις αν υπάρχει τρίτο πρόσωπο. Και για να μην ψάχνεις στα τυφλά, αυτοί οι ντετέκτιβ θα σου αποκαλύψουν τα πιο συχνά λάθη... των άπιστων!

 

Είναι ντυμένος «στην τρίχα» απ' το πρωί έως το βράδυ

«Υπάρχουν ορισμένοι άντρες που περιποιούνται πολύ τον εαυτό τους. Στην πλειοψηφία όμως οι περισσότεροι, ειδικά αν έχουν μακροχρόνια σχέση, δε δίνουν τόση σημασία στην εμφάνισή τους. Αν ο σύντροφός σου ανήκει στη δεύτερη κατηγορία και από τη μια μέρα στην άλλη, αρχίσει να είναι ντυμένος «στην τρίχα» απ' το πρωί έως το βράδυ, τότε κάτι ύποπτο συμβαίνει. Δεν γίνεται εντελώς στα ξαφνικά να αγοράζει καινούρια γκαρνταρόμπα, να ανησυχεί αν οι κάλτσες ή το εσώρουχό του έχουν κάποια τρύπα ενώ τόσα χρόνια αδιαφορούσε... Αυτό σημαίνει ότι είναι ένας άντρας που θέλει να αρέσει. Και κατά πάσα πιθανότητα... σε άλλες!»

Είναι υπερπροστατευτικός με το κινητό και τον υπολογιστή του

«Αν για να κάνεις ένα τηλεφώνημα απ' το κινητό του, χρειάζεσαι το δακτυλικό του αποτύπωμα, τον μυστικό του κωδικό και φυσικά, την παρουσία του - γιατί πώς θα αφήσει το κινητό απ' τα μάτια του!- τότε, τα νέα δεν είναι πολύ καλά για τη σχέση σας. Το ίδιο ισχύει και για τον υπολογιστή, το τάμπλετ κτλ. Επίσης, οι άντρες που έχουν εξωσυζυγική σχέση συνήθως απομακρύνονται από τη σύζυγο για να μιλήσουν στο τηλέφωνο και προτιμούν την ανταλλαγή μηνυμάτων.»

Βρήκε ένα φίλο από τα παλιά... και βγαίνουν συνεχώς για να τα θυμηθούν

«Ένα κλασικό ψέμα που λένε όσοι απατούν τις γυναίκες τους, έτσι ώστε να λείπουν περισσότερο από το σπίτι τους, είναι ότι ξαναβρέθηκαν τυχαία με κάποιο παλιό τους φίλο ή συμμαθητή. Εσύ φυσικά δεν τον έχεις δει ακόμα, καθώς βγαίνουν αντροπαρέα και κάποια στιγμή - ποτέ δηλαδή- σου λέει ότι θα συστηθείτε οικογενειακώς. Ανταλλάσσει μηνύματα συνέχεια μαζί του και όταν τύχει να πάρεις το κινητό του στα χέρια σου, όλα τα μηνύματα έχουν διαγραφεί διά μαγείας...»

Κυνηγάει να κάνετε σεξ

«Ενίοτε είναι και αυτό ένα... σύμπτωμα του ατόμου που απατά: Μια άλλη γυναίκα του έχει τονώσει τρομερά την αυτοπεποίθηση, σε βαθμό που τον κάνει να νιώθει όχι μόνο πιο ποθητός, αλλά να έχει και έντονη διάθεση για σεξ. Μπορεί ένας άντρας να λαμβάνει την ενέργεια αυτή από αλλού όμως είτε από τύψεις είτε επειδή… τον βολεύει να μην κρύβει την ανεβασμένη σεξουαλικότητά του και από εσάς, σας κυνηγάει έτσι όπως δεν έκανε παλιά.»

Αποφεύγει να κάνετε σεξ

«Σας λέει ότι είναι κουρασμένος, ότι έχει προβλήματα στη δουλειά και άλλες δικαιολογίες προκειμένου να κρύψει ότι δεν έχει καμία διάθεση να συνευρεθείτε ερωτικά. Γίνεται αδιάφορος και ενώ άλλοτε υπήρχε κάποια σπίθα, τώρα στο βλέμμα του δεν υπάρχει ίχνος ερωτικού ενδιαφέροντος.»

v