Κουράστηκα να ακούω την πεθερά μου να μας λέει ότι μεγαλώνουμε λάθος το παιδί μας

Κουράστηκα να ακούω την πεθερά μου να μας λέει ότι μεγαλώνουμε λάθος το παιδί μας

Όταν παντρεύεσαι έναν άνθρωπο, κατά κάποιον τρόπο παντρεύεσαι και την οικογένειά του! Η καλή περίπτωση είναι να αποτελείται από ευγενικούς και διακριτικούς ανθρώπους που είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν αν κι εφόσον ζητάς τη βοήθειά τους.

Το κακό σενάριο είναι να βρίσκεσαι με μία πεθερά παρεμβατική, αγενή και επικριτική όπως ακριβώς ο 36χρονος σύζυγος που μοιράζεται την εμπειρία του. 

Είναι παντρεμένος με την 20χρονη σύντροφό του και αντιμετωπίζει προβλήματα με την παρεμβατική πεθερά του, η οποία υποτιμά την κόρη της συνεχώς.

Ωστόσο, όταν έκαναν παιδί, η συμπεριφορά της έγινε ακόμα χειρότερη. «Είναι συνεχώς μέσα στα πόδια μας και κριτικάρει κάθε μας κίνηση! Στα μάτια της, τα κάνουμε όλα λάθος. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ισχυρίζεται ότι ο 2χρονος γιος μας δεν έχει καμία σχέση με μας αλλά είναι ίδιος ο γιος της στον οποίον έχει μεγάλη αδυναμία και δε χάνει ευκαιρία να την εκφράσει» λέει ο αγανακτισμένος σύζυγος. 

Εκτός από τα άκομψα σχόλια και τις επικρίσεις, ο 36χρονος αναφέρεται στην παρεμβατικότητα της πεθεράς του.  «Διακοσμεί το σπίτι μας σύμφωνα με το γούστο της και αλλάζει συνεχώς τα έπιπλα χωρίς καν να μας ρωτήσει» λέει χαρακτηριστικά. 

«Παρόλα αυτά η γυναίκα μου δείχνει να μην ενοχλείται και με ρωτάει συνεχώς γιατί με ταράζει η συμπεριφορά της» συνεχίζει ο 36χρονος.

«Εγώ, όμως, θέλω ο γιος μου να μεγαλώσει με σεβασμό και τρόπους. Η πεθερά μου, δυστυχώς, είναι αγενής, δε σέβεται ούτε καν την κόρη της και συμπεριφέρεται ανταγωνιστικά. Ό,τι κι αν κάνουμε, εκείνη το κάνει καλύτερα...» καταλήγει. 

Πηγή: Mirror

v