Έκανα β χοριακη και η τιμή της είναι 1,7. Υπάρχει περίπτωση εγκυμοσύνης;

Έκανα β χοριακη και η τιμή της είναι 1,7. Υπάρχει περίπτωση εγκυμοσύνης;

Ερώτηση:
Καλησπέρα! Γέννησα με καισαρική 8/6, δεν θηλάζω! Αδιαθέτησα κανονικά στις 18/7 με λίγη ροή τις πρώτες 3 μέρες και με αυξημένη ροή τις επόμενες -και με μεγαλύτερη διάρκεια- μέρες. Πριν γεννήσω είχα σταθερό κύκλο 28 ημερών. Υπάρχει καθυστέρηση εδώ και κάτι μέρες. Έκανα τεστ και βγήκε αρνητικό, ξανά έκανα β χοριακή και η τιμή της είναι 1,7 υπάρχει περίπτωση εγκυμοσύνης;
Απάντηση:

Αν η χοριακή γοναδοτροπίνη είναι 1,7 σημαίνει ότι δεν είστε έγκυος. Ο λόγος της καθυστέρησης πιθανό να οφείλεται σε διαταραχές ορμονών ή κάποια κύστη στην ωοθήκη. Χρειάζεστε υπέρηχο και εξετάσεις αίματος.

*O Δρ. Θεοδόσης Αρκουλής είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Επικεφαλής του Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιά «Μίτωση».

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v