Μαμά εξοργίστηκε με τη πεθερά της που τρύπησε κρυφά τα αυτιά της 3 μηνών κόρης της

Μαμά εξοργίστηκε με τη πεθερά της που τρύπησε κρυφά τα αυτιά της 3 μηνών κόρης της

Μερικές φορές, οι λεπτομέρειες και οι φαινομενικά ασήμαντες συμπεριφορές μπορούν να καταστρέψουν ακομα και τις σχέσεις των ανθρώπων, λέει μια νέα μαμά που, εξαιτίας μιας τέτοιας συμπεριφοράς, κατέστρεψε για πάντα τη σχέση με την πεθερά της.

Το μήλον της έριδος ήταν η μόλις 3 μηνών κόρη της, την οποία είχε αφήσει στη γιαγιά προκειμένου να κάνει κάποιες δουλειές με τον άντρα της. Η γιαγιά, όμως, βρήκε ευκαιρία να τρυπήσει τα αυτιά του μωρού χωρίς να έχει πάρει άδεια από τους γονείς του. 

Για την ακρίβεια, το θέμα είχε συζητηθεί στο παρελθόν, αλλά γιαγιά και νύφη διαφωνούσαν. Η πρώτη θεωρεί παράδοση το τρύπημα των αυτιών στα κορίτσια με το που γεννιούνται, ενώ η νύφη επέμενε πως είναι κάτι που θα αποφασίσει μόνη της η κόρη της μεγαλώνοντας. 

«Η πεθερά μου έχει διάφορες παραδόσεις που δεν με βρίσκουν σύμφωνη. Γενικά έχει την πεποίθηση ότι η γυναίκα είναι κατώτερη από τον άντρα και πως πρέπει να αποφασίζουν για εκείνην πρώτα οι γονείς της και αργότερα ο σύζυγός της» λέει η γυναίκα. 

«Όταν συζητήσαμε για την τρύπα στο αυτί της 3 μηνών κόρης μου, εννοείται πως είπα όχι. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα το κάνει πίσω από την πλάτη μου! Η αλήθεια είναι πως δεν είμαι κάτι παραπάνω από εξοργισμένη μαζί της και δεν θέλω να κρατήσει ποτέ ξανά την κόρη μου χωρίς επίβλεψη!» συνεχίζει. 

«Πήρα αμέσως την κόρη μου και φύγαμε. Ο σύζυγός μου, εξοργίστηκε το ίδιο με μένα και τσακώθηκε με την μητέρα του. Μόλις επιστρέψαμε σπίτι, έβγαλα τα σκουλαρίκια από τα αυτιά του μωρού μου και άφησα τις τρύπες να κλείσουν. Τα πεθερικά μου επιμένουν ότι είμαι αχάριστη και αγνώμων, αλλά ειλικρινά δεν με νοιάζει» καταλήγει στην ανάρτησή της η γυναίκα, επισημαίνοντας πως από τότε έχουν απαγορεύσει στην πεθερά της να βρίσκεται μόνη με την κόρη τους.

Πηγή: Bored Panda

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v