Παντρεύτηκε την αγαπημένη του όταν έμαθε ότι θα πεθάνει σύντομα από καρκίνο

Παντρεύτηκε την αγαπημένη του όταν έμαθε ότι θα πεθάνει σύντομα από καρκίνο

Η Isabella και ο Sergio γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν στο λύκειο, όταν ήταν 15 χρονών. Από τότε μέχρι σήμερα είναι αχώριστοι και η αγάπη που έχουν ο ένας για τον άλλον βαθιά κι αληθινή.

Λίγο μετά τη γνωριμία τους, ο Sergio άρχισε να εμφανίζει κάποια περίεργα συμπτώματα και διαγνώστηκε με μια μορφή προλευχαιμίας που ονομάζεται μυελοδυσπλαστικό σύνδρομο.

Σύμφωνα με το Εθνικό Ινστιτούτο Καρκίνου, «τα μυελοδυσπλαστικά σύνδρομα είναι μια ομάδα καρκίνων όπου τα ανώριμα κύτταρα του αίματος στο μυελό των οστών δεν ωριμάζουν ή δεν γίνονται υγιή κύτταρα του αίματος».

Παρόλα αυτά, το ζευγάρι συνέχισε να είναι μαζί με την Isabella να στηρίζει τον αγαπημένο της. Ήταν δίπλα του κάθε φορά που υποτροπίαζε, κατά τη διάρκεια της μεταμόσχευσης μυελού των οστών αλλά και στην χημειοθεραπεία που ακολούθησε. 

«Δεν είδα ποτέ έναν άρρωστο άνθρωπο! Είδα έναν πολύ θετικό και σίγουρο άνθρωπο που συνέχιζε να προχωρά παρά τους πόνους, παρά τον καρκίνο. Άλλαξε την οπτική μου για τη ζωή», δήλωσε ο κοπέλα σε συνέντευξή της. 

Μόλις πριν από λίγες εβδομάδες, το ζευγάρι ανακάλυψε ότι η λευχαιμία του Sergio εξαπλώθηκε και οι γιατροί του ανακοίνωσαν ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα γι' αυτό. Και οι δύο ήξεραν ότι δεν τους απομένει πολύς καιρός ακόμα.  

Αλλά δεν άφησαν τα νέα να τους καταβάλλουν. Παρά το γεγονός ότι ένιωθαν και ζούσαν ήδη σαν παντρεμένοι, η Isabella είπε ότι ήθελε να κάνουν έναν κανονικό γάμο για να γιορτάσουν την αγάπη τους. 


«Θέλαμε πολύ να κάνουμε μια γαμήλια τελετή για να γιορτάσουμε την κοινή μας ζωή με τους συγγενείς και του φίλους μας», είπε η κοπέλα.

Το ζευγάρι αντάλλαξε γαμήλιους όρκους σε μια κλειστή τελετή στις 7 Σεπτεμβρίου.

«Σ’ αγαπώ πολύ και ελπίζω να περάσουμε τη ζωή μας μαζί για όσο περισσότερο μπορούμε», είπε ο Sergio στην τελετή.

Το ζευγάρι μοιράζεται στιγμές από την κοινή τους ζωή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θέλοντας να δώσει κουράγιο σε όλους όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας. 

«Ελπίζουμε ότι οι άνθρωποι που περνούν την ίδια ή παρόμοια κατάσταση να βλέπουν την ιστορία μας και να παίρνουν τη δύναμη και την ελπίδα που χρειάζονται», δήλωσε ο Sergio.

Πηγή: goodmorningamrica.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v