Αστρολογική τελειότητα: Oι πιο ισορροπημένοι συνδυασμοί ζωδίου-ωροσκόπου

Αστρολογική τελειότητα: Oι πιο ισορροπημένοι συνδυασμοί ζωδίου-ωροσκόπου

Όσοι νομίζουν ότι τα ζώδια είναι απλή υπόθεση είναι βαθιά νυχτωμένοι, αφού το ζώδιο από μόνο του δεν μπορεί να καθορίσει τι συμβαίνει στη ζωή μας ή στον εσωτερικό μας κόσμο. Ένας από τους παράγοντες που παίζουν σημαντικό ρόλο σε όλο αυτό είναι και ο ωροσκόπος, ο οποίος μπορεί να απογειώσει ένα ζώδιο ή να βγάλει τον χειρότερο εαυτό του. Συνεπώς, υπάρχουν κάποιοι συνδυασμοί ζωδίου-ωροσκόπου που λειτουργούν καλύτερα από άλλους. Και κάποιοι που αποδίδουν το τέλειο αποτέλεσμα!

Κριός με ωροσκόπο Ταύρο

Προσγειωμένος, εργατικός και αφοσιωμένος ψυχή και σώμα σε οτιδήποτε κάνει, ο Ταύρος συναντά τον παρορμητικό και γεμάτο αντιφάσεις Κριό και μαζί δημιουργούν ένα εκρηκτικό μείγμα. Ο Κριός με ωροσκόπο Ταύρο είναι ένας άνθρωπος δοτικός με τους άλλους, ασταμάτητος στο κυνήγι των στόχων του και αμίμητος γλετζές: ξέρει να περνάει καλά κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.

Ταύρος με ωροσκόπο Καρκίνο

Παθιάρης, ευερέθιστος και αθεράπευτα ερωτευμένος με τους ανθρώπους που αγαπά, ο Καρκίνος συναντά τον γήινο και σταθερό Ταύρο για να δημιουργήσουν μαζί έναν άνθρωπο σωστό βράχο για κάθε σύντροφο ή συνοδοιπόρο. Ο Ταύρος με ωροσκόπο Καρκίνο είναι πιστός μέχρι τελικής πτώσεως και ένας άνθρωπος στον οποίο μπορείς να στηριχτείς ακόμη και να γύρω σας χαλάει ο κόσμος.

Δίδυμοι με ωροσκόπο Υδροχόο

Μέγας ανθρωπιστής, λάτρης των ανθρώπων και των κοινωνικών σχέσεων, ο Δίδυμος συναντά το ανησύχο πνεύμα και την δοτικότητα του Υδροχόου και από την σύμπτυξή τους προκύπτει ένα πρότυπο ανθρώπου. Ο Δίδυμος με ωροσκόπο Υδροχόο είναι ο καλύτερος άνθρωπος να συναντήσεις στον δρόμο σου όταν όλα πάνε στραβά γιατί θα κάνει τα αδύνατα δυνατά να σε βγάλει απ’ το σκοτάδι, συστήνοντάς σε στο λαμπρό φως της ψυχής του.

Λέων με ωροσκόπο Δίδυμο

Ευφυέστατος, γαλαντόμος και πληθωρικός όσο δεν πάει, ο Λέων συναντά τον απόλυτα επικοινωνιακό και άκρως διπλωμάτη Δίδυμο για να μας δώσουν μια προσωπικότητα που είναι καταδικασμένη να μεγαλουργήσει. Ο Λέων με ωροσκόπο Δίδυμο δεν θα μπορούσε να είναι τίποτε άλλο από τον άνθρωπο που όλοι θέλουν να συναναστρέφονται και όλοι θαυμάζουν κάθε φορά που περνάνε χρόνο μαζί του.

Τοξότης με ωροσκόπο Κριό

Αεικίνητος και περήφανος λάτρης της περιπέτειας και της εξερεύνησης, ο Κριός συναντά τον θαρραλέο, αισιόδοξο και πολυπράγμων Τοξότη καταλήγοντας σε έναν πραγματικά συναρπαστικό συνδυασμό προτερημάτων. Ο Τοξότης με ωροσκόπο Κριό αγαπά τη γνώση, αλλά ακόμη περισσότερο αγαπά να την εφαρμόζει και να τη μοιράζεται με τους άλλους – είναι ένας άνθρωπος σοφός που εμπνέει μόνιμα την εμπιστοσύνη και την ηρεμία.

v