Πόσο σημαντικά και ωφέλιμα είναι τα φίλτρα νερού για την υγεία των παιδιών;

Πόσο σημαντικά και ωφέλιμα είναι τα φίλτρα νερού για την υγεία των παιδιών;

Τα σύγχρονα πιστοποιημένα φίλτρα νερού συνιστούν δίχως καμία αμφιβολία την καλύτερη επένδυση που μπορείτε να κάνετε για την υγεία σας και την υγεία των παιδιών σας. Το νερό της βρύσης που κυκλοφορεί στα νοικοκυριά από το αστικό υδρευτικό σύστημα και καταλήγει στις βρύσες μας είναι δυνατόν να φέρει ακαθαρσίες αλλά και πολλά άλλα επιβλαβή σωματίδια και ουσίες.

Η προστασία της υγείας των παιδιών μας όμως αποτελεί αποστολή όλων των γονιών που θέλουν να μεριμνούν σε καθημερινή βάση για τη κατανάλωση καθαρού νερού και τροφίμων από τα παιδιά τους. Ο οργανισμός των παιδιών είναι παρθένος και ιδιαίτερα ευαίσθητος. Για τον λόγο αυτό η εγκατάσταση φίλτρων νερού θα ενισχύσει από τα πρώτα κιόλας χρόνια της ζωής τους το σώμα τους, την υγεία τους αλλά και το δέρμα τους. 

Παρακάτω ετοιμάσαμε έναν πλήρη κατάλογο που αναφέρει γιατί είναι σημαντικά και ωφέλιμα για την υγεία των παιδιών τα φίλτρα νερού, ώστε να έχετε μια ολοκληρωμένη άποψη και ενημέρωση.

Φιλτραρισμένο νερό: Σημαντικό για την καλή υγεία των παιδιών 

Το καθαρό νερό είναι πολύ σημαντικό για την υγεία των ανθρώπων, πόσο μάλιστα για τα παιδιά και την σωστή τους ανάπτυξη. Οι πόλεις αλλά και πολλές περιοχές της χώρας μας δεν μας προσφέρουν καθαρό νερό αλλά αρκετές φορές νερό με στέρεα σωματίδια ή και άλλα επιβλαβή που βλάπτουν τον οργανισμό των παιδιών. Εγκαθιστώντας φίλτρα νερού στο σπίτι σας απομακρύνετε από το νερό χώματα, βαρέα μέταλλα, χλώριο καθώς και μικρόβια. 

Μεριμνείτε για την κατανάλωση καθαρού νερού για τα παιδιά σας ενώ μπορείτε να προμηθευτείτε και μπουκάλια με φίλτρο νερού τα οποία μπορούν να έχουν εύκολα μαζί τους παντού. Στο σχολείο, στα αθλήματα, στις εξωτερικές δραστηριότητες και στις εκδρομές τους. Επιλέγοντας, υψηλής ποιότητας φίλτρα νερού με διεθνείς πιστοποιήσεις NSF μπορείτε να είστε ήσυχοι για την υγεία των παιδιών σας. 

Μαγειρική και παιδιά

Το νερό της βρύσης μεταφέρει μόλυβδό, χλώριο, φυτοφάρμακα που μεταφέρονται και στο φαγητό μας μέσω της μαγειρικής. Είναι σημαντικό να ετοιμάζουμε φαγητά τα όποια είναι θρεπτικά και δεν φέρουν επιβλαβείς ουσίες για τα παιδιά. Τα φρούτα και τα λαχανικά όταν πλένονται με καθαρό φιλτραρισμένο νερό μπορούν να προσφέρουν όλες τους τις βιταμίνες και να ενισχύσουν την ανάπτυξη των παιδιών. 

Επιλέγοντας επομένως σύγχρονα πιστοποιημένα φίλτρα νερού όπως π.χ. της Camelot συμβάλετε με τον καλύτερο τρόπο στη καθημερνή προστασία και ενίσχυση της άμυνας του οργανισμού των παιδιών σας. 

Φίλτρα νερού και μπάνιο: Προστασία του δέρματος των παιδιών σας

Ένας ακόμη λόγος για τον οποίο αξίζει να επενδύσετε στα φίλτρα νερού είναι η προστασία του δέρματος των παιδιών σας από τα βλαβερά στοιχεία που μεταφέρονται στο νερό από τις σωληνώσεις ή από το χλώριο που υπάρχει στο νερό. Η επιδερμίδα των παιδιών είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη και πολλές φορές παρουσιάζουν αλλεργίες και δερματικές παθήσεις που οφείλονται στο νερό και την καθαρότητα αυτού. 

Επιλεγέντας ποιοτικά φίλτρα νερού και για το μπάνιο σας π.χ. όπως είναι π.χ. το Imperial Shower προστατεύετε τα παιδιά σας και το ευαίσθητο δέρμα τους. Και βέβαια έτσι επωφελείται και ολόκληρη η οικογένεια σε καθημερνή βάση.

Ελπίζουμε, όλοι οι παραπάνω λόγοι να σας έδωσαν τις κατευθύνσεις που αναζητούσατε για να επιλέξετε και εσείς σύγχρονα πιστοποιημένα φίλτρα νερού που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες και στις επιθυμίες σας, με το σημαντικότερο όλων να είναι η εξασφάλιση της καλής υγείας των παιδιών σας.

v