Δεν είναι πάντα εύκολο να είσαι ΚΑΙ καλή μαμά ΚΑΙ καλή σύντροφος

Δεν είναι πάντα εύκολο να είσαι ΚΑΙ καλή μαμά ΚΑΙ καλή σύντροφος

Η Hunter McGrady μπήκε πριν από λίγο καιρό στο κλαμπ των μαμάδων, όταν έφερε στον κόσμο το νεογέννητο μωράκι της. Σε μια αφοπλιστικά ειλικρινή δημοσίευση στο Instagram περιέγραψε πώς προσαρμόζεται εκείνη και ο σύζυγός της στη νέα τους ζωή ως γονείς, ενώ παράλληλα προσπαθούν να διατηρήσουν τη φλόγα της σχέσης τους αναμμένη.

Η ανάρτησή της συγκέντρωσε αμέσως πολλές θετικές αντιδράσεις, καθώς πολλοί νέοι γονείς ταυτίστηκαν με τα λόγια της.

«Μαμά και μπαμπάς. Το να γίνεσαι γονιός είναι ένας συνεχής αγώνας να προσπαθείς να δίνεις στο μωρό σου ό,τι χρειάζεται και παράλληλα να κάνεις το ίδιο και για τον άνθρωπό σου. Είναι δύσκολο και μερικές μέρες μοιάζει αδύνατο, αλλά δεν το βάζουμε κάτω.

Κάνουμε υπομονή γιατί αυτό είναι που χρειαζόμαστε. Δεν επαναπαυόμαστε και φροντίζουμε να μιλάμε για το πώς νιώθουμε και οι δύο. Κάποιες φορές αισθανόμαστε ότι τα κάνουμε όλα σωστά, ενώ άλλες με πιάνουν τα κλάματα γιατί με πιάνει ανασφάλεια.

Υπάρχουν στιγμές που μου λείπει το να παάμε να δειπνήσουμε κάπου ή να πάμε μια βόλτα χωρίς να το έχουμε προγραμματίσει. Είναι φυσιολογικό να θρηνείς για το παρελθόν, ενώ παράλληλα να νιώθεις μόνο ευγνωμοσύνη για το παρόν και το μέλλον. Και χωρίς να νιώθεις τύψεις μάλιστα. Προσπαθώ να είμαι καλή μαμά κάθε μέρα και καλή σύντροφος... τις περισσότερες.»

Πηγή: people.com

v