Μαμά γέννησε και τις 3 κόρες της... την ίδια ημερομηνία!

Μαμά γέννησε και τις 3 κόρες της... την ίδια ημερομηνία!

Μια εντυπωσιακή ιστορία κάνει το γύρο του διαδικτύου με πρωταγωνίστριες 3 αδερφές που γεννήθηκαν την ίδια μέρα κι ας έχουν κάποια χρόνια διαφορά. Οι γονείς αλλά και οι γιατροί έχουν μείνει άναυδοι με αυτή την περίεργη σύμπτωση και, για να είμαστε ειλικρινείς, και εμείς το ίδιο.

 

Όταν η Kristin Lammert ήταν έγκυος στη δεύτερη κόρη της, Giuliana, η ημερομηνία γέννησής της ήταν τόσο κοντά στα γενέθλια της πρώτης της κόρης, Sophia, που η Lammert θεωρούσε ότι η Giuliana θα γεννιόταν την ίδια ημέρα με την αδερφή της: 25 Αυγούστου. Κανείς δεν την πίστευε - αλλά τελικά είχε δίκιο.

Τρία χρόνια αργότερα, η τρίτη της κόρη, Μia, γεννήθηκε επίσης στις 25 Αυγούστου, αφήνοντας άφωνη όλη την οικογένεια. Και τα τρία κορίτσια έχουν 3 χρόνια διαφορά μεταξύ τους. Η Sophia, είναι 6, η Giuliana 3 και η  Μia σχεδόν 2 μηνών. Το γεγονός ότι και τα τρία παιδιά είναι γεννημένα την ίδια μέρα είναι τόσο ασυνήθιστο που είναι δύσκολο να εκτιμήσει κανείς τις πιθανότητες.

«Έχουν ξεχωριστές τούρτες και σβήνει η καθεμία τα κεράκια της. Στο σπίτι γίνονται διαφορετικά πάρτι γενεθλίων αλλά ταυτόχρονα. Με αυτό τον τρόπο και οι δύο νιώθουν ξεχωριστές» είπε περήφανα η μητέρα τους, ενώ σημείωσε ότι το θα ίδιο θα συνεχίσει να κάνει και τώρα που ήρθε στον κόσμο η τρίτη της κόρη.

Πρόσθεσε ακόμη πώς όταν βλέπει και τις τρεις κόρες της μαζί, νιώθει απέραντη ευτυχία και συνειδητοποιεί πόσο σπάνια και ξεχωριστή είναι η σχέση τους.

Πηγή: today.com

v