Μέτρησε πόσες φορές άκουσε τη λέξη «μαμά» μέσα σε μια μέρα και ήταν… 330!

Μέτρησε πόσες φορές άκουσε τη λέξη «μαμά» μέσα σε μια μέρα και ήταν… 330!

«Τα περισσότερα πρωινά, ξυπνάω με τη λέξη “μαμά”, την οποία ακούω πολλές φορές μέσα στη μέρα» λέει η Lauren Gordon, μητέρα ενός μικρού αγοριού. «Μερικές φορές το “μαμά” του γιου μου κρύβει αγωνία, άλλες θυμό ή τρυφερότητα, και άλλες είναι απλά αδιάφορο. Στο τέλος της ημέρας, όμως, το έχω ακούσει τόσες πολλές φορές που θέλω να βγω στο μπαλκόνι και να αρχίσω να ουρλιάζω» συνεχίζει.

Πρόσφατα, μάλιστα, άρχισε να αναρωτιέται πόσες φορές την φωνάζει ο γιος της κι αν είναι όντως υπερβολική. Αποφάσισε, λοιπόν, να μετρήσει τα «μαμά» που ακούει από το πρωί που ξυπνάει μέχρι το βράδυ που πάει για ύπνο, αποδεικνύοντας πως τελικά δεν είναι καθόλου υπερβολική. 

Η μέρα της ξεκίνησε στις 6:15 το πρωί και, μέχρι τις 6:25, είχε ήδη ακούσει τη λέξη «μαμά» 17 φορές. Στις 9:52 είχε μετρήσει τη συγκεκριμένη λέξη 175 φορές, ενώ μέχρι τις 8:27 το απόγευμα που τον έβαλε για ύπνο, το κοντέρ έδειχνε 330 φορές. Στο ενδιάμεσο, είχε πέρασε αρκετή ώρα απομονωμένη στο γραφείο της για να δουλέψει εξ’ αποστάσεως. 

«Φανταστείτε τι γίνεται στα σπίτια που υπάρχουν πάνω από ένα παιδιά ή που οι μαμάδες δεν δουλεύουν» σημείωσε η Lauren Gordon, ζητώντας από όλους να είναι διπλά ευγενικοί με όλους τους γονείς του κόσμου. Όσο για εκείνους που μερικές φορές νιώθουν ότι είναι υπερβολικοί ή τρελαίνονται, τους επιβεβαιώνει πως τα’ χουν τετρακόσια: «να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας, χωρίς αμφιβολίες ή τύψεις για τη δουλειά που κάνετε με τα παιδιά σας. Το αξίζετε», αναφέρει χαρακτηριστικά. 

Πηγή: Cafemom.com

v