Μαμά 2 παιδιών δεν ήξερε ότι είναι έγκυος στο 3ο – γέννησε στον καναπέ της!

Μαμά 2 παιδιών δεν ήξερε ότι είναι έγκυος στο 3ο – γέννησε στον καναπέ της!

Ακούγεται απίθανο και όμως υπάρχουν περιπτώσεις που μια γυναίκα μπορεί να φτάσει σε προχωρημένη εγκυμοσύνη χωρίς να το πάρει χαμπάρι, ώσπου να έρθει η ώρα να… γεννήσει!  Κάπως έτσι, η Cheryl Warsop απόκτησε ένα υπέροχο κοριτσάκι από τη μια στιγμή στην άλλη, εκεί που καθόταν αμέριμνη στο σαλόνι της.

Η πανευτυχής μαμά, που έχει ακόμη δύο παιδάκια, έμαθε για την εγκυμοσύνη της στις 34 εβδομάδες και δύο εβδομάδες μετά, το μωρό αποφάσισε να βγει μόνο του πριν προλάβει να έρθει βοήθεια.

«Αιφνιδιάστηκα όταν μου είπαν ότι είμαι έγκυος», λέει η ίδια, «και μάλιστα 34 εβδομάδων, αφού δεν είχα συμπτώματα και είχα πάρει ελάχιστο βάρος. Λίγες μέρες μετά, ένιωσα πόνους και κάλεσα ασθενοφόρο. Δευτερόλεπτα αργότερα, κατάλαβα ότι ήταν αργά – αυτό που ένιωθα ήταν το μωρό που έβγαινε. Γέννησα κυριολεκτικά μόνη μου στον καναπέ».

Μετά από λίγα λεπτά, έφταε το ασθενοφόρο και μετέφερε την εμβρόντητη μαμά και το νεογέννητο κοριτσάκι της στον νοσοκομείο για να λάβουν την απαραίτητη φροντίδα. Αν και σχετικά πρόωρο στις 36 εβδομάδες, το μωρό χαίρει άκρας υγείας και το ίδιο και η μαμά.

«Ήταν αληθινό σοκ», λέει η Cheryl, «αλλά όλα πήγαν καλά και είμαι πανευτυχής. Μπορώ ακόμα και να γελάσω με αυτό που μου συνέβη».

Πηγή: daventryexpress.co.uk

v