Κουράστηκα να μου λένε ότι έχασα τα νιάτα μου επειδή έχω 4 παιδιά στα 21 μου

Κουράστηκα να μου λένε ότι έχασα τα νιάτα μου επειδή έχω 4 παιδιά στα 21 μου

H 21χρονη  TikToker Christa, παρά το νεαρό της ηλικίας της, είναι ήδη μητέρα 3 παιδιών και μάλιστα, έγκυος στο 4ο μωρό της, το οποίο θα γεννηθεί τον Δεκέμβριο του 2021. Σ' ένα βίντεό της αποκάλυψε ότι έχει δεχθεί πολλά κακόβουλα σχόλια για το γεγονός ότι είναι νέα μαμά και γενικότερα, πώς την αντιμετωπίζουν οι γύρω της.

Η Christa και ο σύζυγός της είναι ζευγάρι εδώ και 6 χρόνια και κάνουν ό,τι περνάει απ' το χέρι τους για να είναι ευτυχισμένα τα παιδιά τους. Ωστόσο, δεν είναι λίγες οι φορές που η μητέρα έχει δεχθεί επίθεση τόσο για την ηλικία της όσο και για το πόσα παιδιά έχει.

«Δεν πρέπει να είσαι περήφανη που είσαι έγκυος στο τέταρτο μωρό σου όταν είσαι 21 ετών» είναι ένα από τα πολλά σχόλια που δέχεται καθημερινά ενώ ορισμένα από αυτά υπονοούν ότι έχασε τα νιάτα της με την επιλογή της να αποκτήσει παιδιά τόσο μικρή.

Όπως η ίδια εξήγησε, όμως, δεν τη νοιάζει καθόλου γιατί ο ενθουσιασμός της για το νέο της μωρό νικάει κάθε στενοχώρια. Να σημειωθεί ότι στη λίστα με τα κακόβουλα σχόλια προστίθενται και αυτά που κατηγορούν το ζευγάρι ότι εκμεταλλεύονται επιδόματα ή το σύστημα πρόνοιας για να φροντίσει τα παιδιά του.

«Καμία βοήθεια. Ο μπαμπάς τους έχει καλή δουλειά. Δεν εργάζομαι γιατί θέλω να είμαι με τα παιδιά μου και δεν εμπιστεύομαι τους παιδικούς» απαντάει η Christa.

@christacelia like it’s a CHRISTMAS BABY🥺im so excited. #fyp #christmasbaby #TargetHalloween #youngmom #29weekspregnant ♬ original sound - rein 🦋🌼🍯

Ενώ υπήρξαν κάποιες αντιδράσεις από τον κόσμο, το βίντεο είχε τεράστια επιτυχία με άλλες μαμάδες να υποστηρίζουν τη Christa και να της τονίζουν ότι πρέπει να είναι πολύ περήφανη για τον εαυτό της.

Ένας χρήστης έγραψε: «Τι όμορφη οικογένεια. Δεν ξέρω γιατί κάποιοι έχουν πρόβλημα με τους νέους γονείς με πολλά παιδιά. Τόσες γυναίκες το έχουν κάνει με επιτυχία». Μια άλλη πάλι σχολίασε «Τα κάνεις όλα σωστά μαμά! Λυπάμαι πολύ που κάποιοι δεν πάνε καθόλου καλά». 

Μια άλλη μαμά πρόσθεσε: «Είμαι 22 και μόλις έκανα το τέταρτο παιδί. Ποιος νοιάζεται τι σκέφτονται και λένε όλοι, τα μωρά είναι ευλογία!».

v