Μαμά και κόρη θα γεννήσουν με 1,5 μήνα διαφορά!

Μαμά και κόρη θα γεννήσουν με 1,5 μήνα διαφορά!

Η Veronica Merritt, από τη Νέα Υόρκη, αποκάλυψε χθες στον λογαριασμό της στο Instagram ότι η μεγαλύτερη της πρόκειται να γίνει η ίδια μαμά σχεδόν την ίδια περίοδο που θα γεννήσει κι εκείνη το 12ο παιδί της. Μάλιστα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τον υπέρηχο του εγγονιού της, μη μπορώντας να κρύψει τη χαρά και τον ενθουσιασμό της.

Η 21χρονη Victoria γεννήθηκε όταν η Veronica ήταν ακόμα μαθήτρια, αφού έμεινε έγκυος σε ηλικία 14 ετών. Τώρα η Victoria και η Veronica θα περάσουν μαζί την εγκυμοσύνη τους, ενώ οι ημερομηνίες τοκετού των δύο γυναικών απέχουν μόλις 1,5 μήνα: 25 Απριλίου θα γεννήσει η μαμά και 11 Ιουνίου η κόρη. 

Η 36χρονη γυναίκα δήλωσε πως η εγκυμοσύνη της κόρης της την έχει ενθουσιάσει όσο και η δική της και εκμυστηρεύεται στο περιοδικό Fabulous Digital ότι τα δύο μωρά θα μεγαλώσουν σαν διδυμάκια. 

«Το να γίνεις γιαγιά είναι από μόνο του συναρπαστικό, πόσο μάλλον αν μοιράζεσαι την εγκυμοσύνη της κόρης σου με τη δική σου» λέει η γυναίκα. Εκτός από τη Victoria, η Veronica είναι ήδη μαμά άλλων 11 παιδιών, 16, 15, 13, 12, 10, 8, 6, 4, 3 και 1 έτους αντίστοιχα.

Παρόλα αυτά, δεν αποκλείει το γεγονός να κάνει κι άλλα παιδιά, αφού, όπως δήλωσε, θέλει να φτάσει τα 18!

Πηγή:.thesun.co.uk

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v