Το τρυφερό μήνυμα ενός συζύγου στη γυναίκα του που δε νιώθει πια όμορφη

Το τρυφερό μήνυμα ενός συζύγου στη γυναίκα του που δε νιώθει πια όμορφη

Όταν, εμάς τις γυναίκες, μας πιάνει η ανασφάλειά μας, πραγματικά υποφέρουμε. Κοιταζόμαστε στον καθρέφτη και μας πιάνει απελπισία, γιατί δεν μας αρέσει τίποτα απ' αυτό που βλέπουμε. Όσο άσχημο κι αν ακούγεται, είναι η αλήθεια. Γι' αυτό και είναι σημαντικό εκτός από το να μάθουμε να αγαπάμε τον εαυτό μας γι' αυτό που είναι, να έχουμε επίσης δίπλα μας έναν άνθρωπο που να αγαπά τις ατέλειές μας και να μας δείχνει ότι είμαστε ακόμα επιθυμητές.

Η παρακάτω ανάρτηση ενός συζύγου στο Facebook αντικατοπτρίζει αυτό που θέλουν όλες οι γυναίκες: αναγνώριση και αγάπη.

«Για μέρες ξεντύνονταν και κοιτούσε για λίγα λεπτά στον καθρέφτη, έκανα πως δεν την έβλεπα, αλλά παρατήρησα πως φαινόταν ανήσυχη, ρουφούσε την κοιλίτσα της, σήκωνε τα στήθη της, και σήκωνε και τον πισινό της.

Μια μέρα πήρα τον καθρέφτη από το δωμάτιο και τον έκρυψα. Γύρισε σπίτι από τη δουλειά, γδύθηκε, γύρισε στον τοίχο και φρίκαρε!

Πού είναι ο καθρέφτης;

Είπα: τον έβγαλα

Ρώτησε: Γιατί τον έβγαλες ;...

Γιατί δεν αντικατοπτρίζει αυτό που βλέπω!

Βλέπω μια όμορφη γυναίκα, που εργάζεται σκληρά για να τα πετύχει όλα , που σπουδάζει, που είναι μητέρα των παιδιών μου και έχει χρόνο να βγει και μαζί μου. Και ξέρω ότι όταν κοιτάς στον καθρέφτη δεν βλέπεις τίποτα από αυτά.

Δάκρυσε... με αγκάλιασε ενθουσιασμένη και είπε: Τι θα ήμουν χωρίς εσένα; Δεν ξέρω τι θα έκανα χωρίς εσένα αγάπη μου.

Μερικές φορές το μόνο που χρειάζεται ο άλλος είναι μια λέξη αγάπης, αφήνοντας τον να γνωρίζει ότι αγαπάς όλες τις ατέλειές του και ότι αυτό που νιώθει ο ένας για τον άλλον ξεπερνά αυτό που μπορεί να αντανακλά ο καθρέφτης».

v