Μαμά που γέννησε ενώ ήταν σε κώμα αγκάλιασε τον γιο της για πρώτη φορά

Μαμά που γέννησε ενώ ήταν σε κώμα αγκάλιασε τον γιο της για πρώτη φορά

Το να γεννήσει μια γυναίκα ενώ βρίσκεται σε κώμα είναι κάτι που μπορεί να συμβεί, αλλά την εποχή του κορονοϊού το είδαμε να γίνεται σε πάρα πολλές περιπτώσεις εγκυών που προσβλήθηκαν από Covid-19.

Η 34χρονη Autumn Carver ήταν έγκυος στο τρίτο παιδί της όταν νόσησε, φέτος το καλοκαίρι. Δυστυχώς, η κατάστασή της επιδεινώθηκε τόσο που έπρεπε να μπει σε ιατρικό κώμα. Φυσικά, ο γιος της γεννήθηκε πρόωρα άμεσα με επείγουσα καισαρική ώστε να λάβει την απαιτούμενη φροντίδα όσο η μητέρα του έδινε τη δική της μάχη για τη ζωή.

Για αρκετό καιρό, η άτυχη μητέρα κρατιόταν στη ζωή με μηχανική υποστήριξη, την ώρα που ο γιος της ήταν υγιής και μεγάλωνε μια χαρά δίπλα στον μπαμπά του.

Στις αρχές του Οκτώβρη, ο σύζυγος της είχε επιτέλους ευχάριστα νέα για φίλους και συγγενείς: η Autumn ξυπνούσε σιγά σιγά και έμπαινε πια σε διαδικασία ανάρρωσης. Μετά από αρκετές ημέρες θεραπειών αποκατάστασης, η μαμά ήταν αρκετά δυνατή για να γνωρίσει επιτέλους το μωρό της.

Όταν κράτησε τον Huxley στην αγκαλιά της, η στιγμή ήταν αληθινά μαγική, σύμφωνα με τον πανευτυχή μπαμπά. «Τι μέρα κι αυτή!», έγραψε στο facebook, «ο γιατρός μας έκανε μια υπέροχη έκπληξη λέγοντας ότι η Autumn μπορεί επιτέλους να συναντήσει τον Huxley».

«Προσευχόμασταν γι’ αυτή τη στιγμή εδώ και δύο μήνες», συνέχισε, «πάλεψε σκληρά κάθε μέρα για τη ζωή της. Η στιγμή που παρέδωσα τον γιο μας στην αγκαλιά της είναι κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ μου».

Πηγή: cafemom.com

v