Μαμά γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι στο σπίτι της με τη βοήθεια 3 αστυνομικών

Μαμά γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι στο σπίτι της με τη βοήθεια 3 αστυνομικών

Την περασμένη εβδομάδα μια οικογένεια από το Norridge καλωσόρισε στον κόσμο το νεότερο μέλος της, ένα υγιέστατο αγοράκι, με τη βοήθεια 3 αστυνομικών. Οι αστυνομικοί έλαβαν μια κλήση από μια μητέρα που αντιμετώπιζε προβλήματα με την εγκυμοσύνη της και μόνο όταν έφτασαν στο σπίτι της, συνειδητοποίησαν ότι ήταν ετοιμόγεννη.

Ο ένας αστυνομικός έσπευσε να βοηθήσει τη μητέρα κατά τη διάρκεια του τοκετού, ενώ οι άλλοι δύο πρόσεχαν τα άλλα τρία παιδιά της οικογένειας. Πολύ σύντομα έφτασαν κι οι τραυματιοφορείς της πυροσβεστικής περιφέρειας Norwood Park, όπου ανέλαβαν δράση.

Όλα πήγαν καλά και τελικά, η γυναίκα γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι! Τα αδέρφια του ήταν πολύ τυχερά, καθώς ήταν οι πρώτοι από την οικογένειά τους που τον γνώρισαν. «Χοροπηδούσαν και τσίριζαν από τη χαρά τους» δήλωσαν οι τραυματιοφορείς.

«Θα έχουμε για πάντα έναν ιδιαίτερο δεσμό με αυτή την οικογένεια. Ήταν μια μοναδική εμπειρία», δήλωσε ένας από τους αστυνομικούς.

Ακόμη, οι αστυνομικοί άφησαν δώρα για το μωρό και η μητέρα έδωσε σε έναν από αυτούς ένα νόμισμα του Αγίου Μιχαήλ, που είναι προστάτης άγιος των αστυνομικών.

Πηγή: abc7chicago.com

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v