«Δεν ήξερα ότι ήμουν έγκυος μέχρι που με έπιασαν ξαφνικά οι πόνοι της γέννας»

«Δεν ήξερα ότι ήμουν έγκυος μέχρι που με έπιασαν ξαφνικά οι πόνοι της γέννας»

Η Anneli Risberg έπαθε το σοκ της ζωής της όταν ανακάλυψε ότι ήταν ετοιμόγεννη - ενώ δεν είχε ιδέα πως ήταν έγκυος- στις διακοπές της στη Μαγιόρκα. Εκείνη και ο σύντροφός της καλωσόρισαν στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι και απολαμβάνουν να μοιράζονται με τους γύρω τους την αξιοπερίεργη ιστορία γέννησής του.

Η Αnneli είχε ήδη δυο παιδιά από προηγούμενο γάμο και πίστευε ότι είχε κλείσει ως μητέρα. Με τον σύντροφό της Mats είχαν πολλά κοινά και ένα από αυτά ήταν ταξίδια. Αποφάσισαν, λοιπόν, να πάνε στη Μαγιόρκα το 2018 με φίλους. 

Τη δεύτερη μέρα των διακοπών τους η Anneli αφού έκανε μπάνιο στην πισίνα του ξενοδοχείου, πήγε στο μπαρ για να πιει ένα ποτό. Τότε ένιωσε μια περίεργη αίσθηση και λίγο μετά διαπεραστικούς πόνους στο στομάχι της.  Αποφάσισε, λοιπόν, να γυρίσει στο δωμάτιό της για να ξαπλώσει, ελπίζοντας ότι ο πόνος θα υποχωρούσε.

Όταν ο Mats επέστρεψε στο δωμάτιό τους για να δει αν η σύντροφός του είναι καλά, έπαθε το σοκ της ζωής τους, όταν συνειδητοποίησε ότι η Anneli ήταν ετοιμόγεννη.

Η Anneli, που σήμερα είναι 47 ετών, δήλωσε:  «Δεν είχα κανένα από τα τυπικά σημάδια της εγκυμοσύνης, οπότε δεν είχα ιδέα ότι ήμουν έγκυος. Δεν είχα πάρει βάρος και δεν είχα καμία άλλη ένδειξη. Έχω δύο γιους που είναι 10 και 14 ετών, οπότε ξέρω πώς είναι να είσαι έγκυος, γι' αυτό και σοκαρίστηκα όταν με έπιασαν οι πόνοι της γέννας».

«Δεν είχαμε προγραμματίσει να αποκτήσουμε μωρό και ήταν το πρώτο μου παιδί. Δεν μπορούσα να το πιστέψω αυτό που συνέβαινε. Στο κάτω-κάτω χρησιμοποιούσαμε αντισύλληψη», είπε ο Mats.

Mόλις ο Mats συνειδητοποίησε τη σοβαρότητα της κατάστασης έτρεξε στη ρεσεψιόν για να ζητήσει τη βοήθειά τους. Το εμβρόντητο προσωπικό του ξενοδοχείου κάλεσε ασθενοφόρο και η Anneli μεταφέρθηκε στο πλησιέστερο νοσοκομείο. «Η νοσοκόμα στο ασθενοφόρο δεν μιλούσε καθόλου αγγλικά και ήταν δύσκολο να γίνω κατανοητή.
 Ήταν ανησυχητικό να ακούω τις οδηγίες στα ισπανικά και να μην έχω ιδέα τι μου έλεγαν» εξομολογήθηκε αργότερα.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά το μωράκι του ζευγαριού ήταν βιαστικό και γεννήθηκε στο ασθενοφόρο κατά τη διαδρομή προς το νοσοκομείο. Η Anneli αργότερα μοιράστηκε το δωμάτιό της στο με μια μητέρα που μιλούσε επτά γλώσσες και μπορούσε να λειτουργήσει ως μεταφράστρια.

«Η όλη ιστορία ήταν απίστευτη. Εμείς πήγαμε διακοπές για να ξεσκάσουμε και γυρίσαμε γονείς» είπε η Anneli.

Όταν οι ευτυχισμένοι γονείς μοιράστηκαν την απίστευτη ιστορία τους με φίλους και συγγενείς μέσω τηλεφώνου δεν ήταν λίγοι εκείνοι που πίστεψαν ότι τους έκαναν πλάκα, μέχρι φυσικά που είδαν το μωρό με τα μάτια τους!

Πηγή: thesun.co.uk

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v