Μαμά γέννησε αγοράκι σχεδόν 6 κιλά - οι νοσοκόμες και οι γιατροί έπαθαν σοκ!

Μαμά γέννησε αγοράκι σχεδόν 6 κιλά - οι νοσοκόμες και οι γιατροί έπαθαν σοκ!

Μια μαμά έφερε στον κόσμο ένα μωρό «γίγαντα» και άφησε άναυδο το ιατρικό προσωπικό του μαιευτηρίου. Το αγοράκι της μάλιστα, ήταν τόσο... μπαμπάτσικο που χωρούσε μόνο σε ρούχα για μωρά 6 μηνών!

Η Fiona Hamilton-Currie, 40 ετών, από το Tonbridge του Kent, σοκαρίστηκε από το μέγεθος του γιου της Buddy! Ακόμα και οι νοσοκόμες έμειναν άφωνες από το πόσο μεγάλο ήταν το μωρό  της.

«Είχε στρογγυλά μπουτάκια και παχουλά μάγουλα. Δεν έμοιαζε καθόλου με νεογέννητο. Μάλιστα, οι γιατροί αστειεύονταν με τον άντρα μου, ρωτώντας τον αν ήταν αρκετά δυνατός για να τον πάρει αγκαλιά» είπε γελώντας η μητέρα.

Όταν γεννήθηκε, ο Buddy έπινε 75ml γάλα, ενώ το σύνηθες για τα μωρά είναι 10-30ml περίπου. Στην Fiona, οι γιατροί είχαν απαγορεύσει να τον σηκώνει, καθώς θα επιδεινωνόταν η κατάστασή της μετά την καισαρική τομή.

Η Fiona είχε καταλάβει ότι το μωρό της θα ήταν σωματώδες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης εξαιτίας του μεγέθους της κοιλιάς της. Ενώ είχε αποφασίσει να γεννήσει φυσιολογικά, χρειάστηκε να κάνει επείγουσα καισαρική τομή. Όταν ξύπνησε, έπαθε σοκ κοιτάζοντας τον γιο της.

«Μαίες, νοσοκόμες, γιατροί... Όλοι έρχονταν να τον δουν. Κανείς δεν είχε δει μέχρι τότε ένα νεογέννητο τέτοιου μεγέθους. Έμοιαζε με μικροσκοπικό παλαιστή σούμο» είπε η μητέρα, ενώ συνέχισε λέγοντας «Ο Buddy σπάνια κλαίει, αλλά όταν κλαίει, τον ακούν οι πάντες»

Μετά τον τοκετό, η Fiona έμεινε με τα βρεφικά ρούχα που ο Buddy δεν μπορούσε να φορέσει. Έτσι τα έδωσε όλα σε μια άλλη έγκυο φίλη της. Τώρα, εννέα μήνες μετά, ο Buddy παραμένει πάνω από το μέσο όρο, καθώς σήμερα ζυγίζει όσο ένα μωρό 20 μηνών.

Πηγή: thesun.co.uk

v