Γιόρτασαν 70 χρόνια γάμου και δηλώνουν πιο αγαπημένοι από ποτέ

Γιόρτασαν 70 χρόνια γάμου και δηλώνουν πιο αγαπημένοι από ποτέ

Ένα ηλικιωμένο ζευγάρι γιόρτασε την 70η επέτειο γάμου του με ένα φαντασμαγορικό τρόπο! Οργάνωσαν μια τεράστια γιορτή, στην οποία εκτός από τους φίλους και τους συγγενείς τους, παρευρέθηκε και ορχήστρα!

Το Σάββατο στο Black Mountain της Βόρεια Καρολίνα, πραγματοποιήθηκε μια γιορτή αγάπης. Ο Dr. Gene Carnell και η σύζυγός του, Bobbie, γιόρτασαν την 70η επέτειο γάμου τους ανάμεσα σε αγαπημένους φίλους και συγγενείς.

Μάλιστα, το συγκρότημα «Ladies for Liberty» συμμετείχε σ' αυτή την μεγάλη γιορτή, τραγουδώντας επιτυχίες από τις δεκαετίες του 1940 και του 1950!

Το ζευγάρι μετακόμισε στην περιοχή πριν από 25 χρόνια, το 1997, και δήλωσε ότι η ζωή στη Δυτική Βόρεια Καρολίνα ήταν ευλογία και για τους δυο τους.

«Κάνουμε αυτή τη γιορτή για να γιορτάσουμε εκτός από τον γάμο μας και τα 25 χρόνια φιλίας που μας δένουν με τους κατοίκους της περιοχής. Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε όλους» δήλωσε ο Gene στο News 13.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το πώς περνάνε τον χρόνο τους, το ζευγάρι απάντησε ότι έχουν μαζί κάποια κοινά χόμπι, αλλά έχουν και προσωπικά ενδιαφέροντα με τα οποία δεν έχουν πάψει να ασχολούνται όλα αυτά τα χρόνια.

Πηγή: wlos.com

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v