Πήρα το χάπι της επόμενης μέρας στις γόνιμες μέρες κι έχω καθυστέρηση. Μπορεί να είμαι έγκυος;

Πήρα το χάπι της επόμενης μέρας στις γόνιμες μέρες κι έχω καθυστέρηση. Μπορεί να είμαι έγκυος;

Ερώτηση:
Καλησπέρα. Πήρα το χάπι της επόμενης μέρας στις γόνιμες μέρες μου, συγκεκριμένα 3 μέρες πριν την ωορρηξία. Μετά από περίπου 1 εβδομάδα είδα αίμα το οποίο κράτησε 5-6 μέρες με σταθερή και καθαρή ροή. Καθώς έχω σταθερό κύκλο στις 30 μερες δεν αδιάθετησα ξανά – έχω 2 μέρες καθυστέρηση. Να ανησυχώ για εγκυμοσύνη; Ευχαριστώ πολύ.
Απάντηση:

Όπως τα περιγράφετε, η πιθανότητα εγκυμοσύνης είναι πολύ μικρή. Αν θέλετε να είστε σίγουρη κάντε ένα τεστ κυήσεως στο αίμα.

*O Δρ. Θεοδόσης Αρκουλής είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Επικεφαλής του Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιά «Μίτωση».

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v