3χρονος έσωσε τη ζωή της μαμάς του που λιποθύμησε από χτύπημα στο κεφάλι

3χρονος έσωσε τη ζωή της μαμάς του που λιποθύμησε από χτύπημα στο κεφάλι

Ένα αγοράκι νηπιακής ηλικίας, ο Thomas Boffey, έσωσε τη ζωή της μαμάς του με την πρωτοφανή ψυχραιμία του, όταν εκείνη έπεσε και χτύπησε σοβαρά το κεφάλι της. Ο 3χρονος όχι μόνο κάλεσε για βοήθεια, αλλά πήδηξε και τα προστατευτικά εμπόδια για να ανοίξει την πόρτα στους τραυματιοφορείς.

Η Kayleigh Boffey έπεσε από τις σκάλες και λιποθύμησε καθώς χτύπησε το κεφάλι της. Ο μικρός της γιος παρέμεινε ψύχραιμος και κάλεσε την αστυνομία προκειμένου να τη βοηθήσει. Τους είπε τι συνέβη και τοποθέτησε το ακουστικό δίπλα στη μαμά του, η οποία δεν είχε συνέλθει πλήρως.

Ο Thomas ακολούθησε τις οδηγίες των αστυνομικών και κρατούσε το χέρι της μαμά του, όσο περίμενε να καταφθάσει η βοήθεια. Ο απίστευτος μπόμπιρας μάλιστα, πήδηξε και τα προστατευτικά εμπόδια για να ανοίξει την πόρτα στους τραυματιοφορείς και βρήκε και το σωστό κλειδί μέσα σε λίγα λεπτά.

Απ' ότι έγινε γνωστό, η μητέρα νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο για τραυματισμούς στο γόνατο, τον αστράγαλο, τον ώμο και το ισχίο, αλλά τώρα βρίσκεται στο σπίτι και αναρρώνει με τον μίνι ήρωά της που της έσωσε τη ζωή. Όπως δήλωσε:. «Έπεσα αναίσθητη και κατάφερε να καλέσει βοήθεια - ήταν πραγματικά υπέροχο. Είμαι εξαιρετικά περήφανη γι' αυτόν».

Το απίστευτο της ιστορίας είναι ότι το αγοράκι ήξερε τι έπρεπε να κάνει από ένα παιδικό πρόγραμμα που παρακολουθούσε στο ΥοuTube και σχετίζεται με διασώστες!

Πηγή: coventrytelegraph.net

v