Η κόρη μου έχει τα καλύτερα παιχνίδια αλλά παίζει με πλαστικά μπουκάλια

Η κόρη μου έχει τα καλύτερα παιχνίδια αλλά παίζει με πλαστικά μπουκάλια

Εμείς οι μαμάδες ξέρουμε από πρώτο χέρι ότι όσο πιο πολύ ενθουσιάζεται ένα παιδί με ένα παιχνίδι, τόσο πιο γρήγορα θα το βαρεθεί. Τα περισσότερα (αν όχι όλα!) τα παιχνίδια ξεχνιούνται εύκολα και το μικρό μας θα βρει περισσότερη χαρά στο να παίζει με κατσαρολικά, κουτάλες και άλλα οικιακά αντικείμενα παρά με τις κούκλες ή τα αυτοκινητάκια του. Μια μητέρα έθιξε αυτό το ζήτημα μέσα από ένα ξεκαρδιστικό βίντεο στο Τik Tok και βρήκε συμπαράσταση από χιλιάδες γονείς. 

Η Danni Harvey απαριθμεί 3 από τα οικιακά αντικείμενα με τα οποία η κόρη της επιλέγει να παίζει αντί για τα πολλά και υπέροχα παιχνίδια που της έχει αγοράσει!

Το βίντεο ξεκινά με την Danni να στέκεται στην κουζίνα και να ανακοινώνει λιγάκι εκνευρισμένη: «Πράγματα με τα οποία προτιμά να παίζε η κόρη μου αντί για τα παιχνίδια της». Στο επόμενο πλάνο, αποκαλύπτει το πρώτο αντικείμενο που η μικρή της μικρή της βρίσκει πιο συναρπαστικό από τα παιχνίδια της και δεν είναι παρά ένας... διακόπτης. Το γλυκύτατο κοριτσάκι αναβοσβήνει με μανία το φως και χαχανίζει.

Στη συνέχεια, δείχνει την κόρη της να κάθεται στο πάτωμα με ροζ πιτζάμες, περιτριγυρισμένη από πλαστικά μπουκάλια νερού. Φλυαρεί μόνη της και κυλάει τα μπουκάλια μπρος-πίσω στο πάτωμα. 

Το τελευταίο αντικείμενο στη λίστα είναι το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης. Η Danni δείχνει την κόρη της να κάθεται στο τραπεζάκι του σαλονιού, να αρπάζει το τηλεχειριστήριο και να κοιτάζει τα κουμπιά...για ώρα.

@danniharvey

Things my daughter would rather play with… #foryou #foryoupage #momsoftiktok #parentsoftiktok #momlife #momtok

♬ original sound - Danni Harvey

Το βίντεο έγινε αμέσως viral και χιλιάδες γονείς ταυτίστηκαν με αυτή την μητέρα.

Πηγή: sports.yahoo.com

v