Ήθελαν ένα αδερφάκι για την κόρη τους και τελικά... της χάρισαν 4!

Ήθελαν ένα αδερφάκι για την κόρη τους και τελικά... της χάρισαν 4!

Η Madison Collier και ο σύζυγός της Justin ήθελαν πολύ να χαρίσουν στην κόρη τους ένα αδερφάκι. Αυτό που δεν περίμεναν, όμως, με τίποτα ήταν ότι η ευχή τους θα έπιανε και μάλιστα με το παραπάνω, αφού λίγο καιρό μετά έμαθαν πως περίμεναν όχι ένα, αλλά τέσσερα μωρά.

Η μητέρα έμαθε τα ευχάριστα νέα όταν πήγε να κάνει υπερηχογράφημα στις 8 εβδομάδες. Όπως εξήγησε αργότερα, η σύλληψη των τετράδυμων έγινε με φυσικό τρόπο - γεγονός που σόκαρε και τον γιατρό της. «Με ρώτησε αν παίρνω χάπια γονιμότητας και όταν αρνήθηκα, έμεινε άφωνος!» είπε η Collier.

Το γεγονός ωστόσο, δεν άφησε άφωνο μόνο τον γιατρό αλλά και τον σύζυγο της Collier, ο οποίος όταν έμαθε ότι θα γίνει μπαμπάς σε άλλα 4 μωράκια, ξάπλωσε στο πάτωμα γιατί ένιωθε ότι θα λιποθυμήσει.

Η κόρη του ζευγαριού ωστόσο, ήταν εκστασιασμένη με τα νέα. Εξάλλου θα ήταν η μεγάλη αδερφή όχι μόνο σε ένα, αλλά σε τέσσερα αδερφάκια.

Τα 4 μωράκια επιφύλασσαν ακόμη μια έκπληξη στην οικογένειά τους. Γεννήθηκαν νωρίτερα στις 28 εβδομάδες και χρειάστηκε να νοσηλευτούν στην εντατική μονάδα νεογνών του νοσοκομείου. «Ήταν πολύ δύσκολο να τα αποχωριστώ, αλλά ήξερα ότι έπρεπε να είναι εκεί για να τα βοηθήσουν» δήλωσε η Madison Collier.

Ευτυχώς, στο τέλος όλα πήγαν καλά και τα τετράδυμα είναι υγιή και στο σπίτι με την οικογένειά τους.

Πηγή: fox5atlanta.com

v