Μαμά 9 αγοριών είναι ξανά έγκυος και κρατάει το φύλο του παιδιού για έκπληξη

Μαμά 9 αγοριών είναι ξανά έγκυος και κρατάει το φύλο του παιδιού για έκπληξη

Αυτές τις μέρες, η Kirsty-Anne Randell είναι έγκυος στο 10o παιδί της, αλλά παρ’ ότι θα μπορούσε να μάθει το φύλο του παιδιού από τώρα, εκείνη αποφάσισε να το κρατήσει για έκπληξη. Βέβαια, μετά από 9 αγόρια, είναι απόλυτα σίγουρη ότι δύσκολα θα γίνει η... μεγάλη ανατροπή.

«Δεν έκανα ακόμα ένα παιδί για να πετύχω επιτέλους το κορίτσι», λέει γελώντας, «αν και μόλις το ανακοίνωσα, όλοι αυτό μου ευχήθηκαν».

Απ’ ότι, λέει, το φύλο του παιδιού ήταν πάντα θέμα συζήτησης στον περίγυρό της κάθε φορά που έμεινε έγκυος – ειδικά μετά από τα πρώτα παιδιά που βγήκαν όλα αγόρια. Και όταν ερχόταν πάλι αγόρι, όλοι τη ρωτούσαν αν θα ξαναδοκιμάσει.

«Δεν κάναμε τα παιδιά μας με σκοπό να αποκτήσουμε τάδε αριθμό αγοριών και δείνα αριθμό κοριτσιών», λέει, «όσα παιδιά και αν αποκτήσεις, ανεξαρτήτως φύλου, είναι ευλογία. Το 8ο μας παιδί γεννήθηκε με πρόβλημα υγείας και όλοι ασχολούνταν με το φύλο του, λες και αυτό ήταν που μας έκαιγε».

Στο 9ο παιδί, σ’ άλλους απαντούσε ότι είναι αγόρι και σ’ άλλους κορίτσι, απλώς για να τους ξεφορτωθεί. «Όταν έλεγα ότι περιμένω αγόρι», θυμάται, «αναστέναζαν λες και μας είχε βρει κανένα κακό».

Αν και παραδέχεται ότι ήθελε πάντα να αποκτήσει ένα κοριτσάκι – πριν καν γίνει μαμά – η Kirsty-Anne δε νιώθει ότι της λείπει κάτι. «Υπάρχουν πολλοί γονείς που απογοητεύονται απ’οτο φύλο του παιδιού τους», λέει, «κι αυτό είναι κάτι που σέβομαι μεν, αλλά δεν το κατανοώ».

Όσο για το παιδί που βρίσκεται καθ’ οδόν, η πανευτυχής εγκυμονούσα δηλώνει: «Είμαι σίγουρη ότι θα είναι πάλι αγόρι και δεν με πειράζει καθόλου. Αν είναι κορίτσι όμως, θα είναι μια πολύ ευχάριστη έκπληξη».

Λέει, τέλος, ότι αν και θα ‘ηθελε να μπορούσε να κάνει παιδιά για πάντα, αυτή θα είναι η τελευταία της εγκυμοσύνη και γι’ αυτό θα προσπαθήσει να ηρεμήσει και να την απολαύσει μέχρι τέλους.

Πηγή: honey.nine.com.au

v