Ε. Δημητροπούλου: «το υιοθετώ ένα παιδί δεν διαφέρει από το γεννάω ένα παιδί»

Ε. Δημητροπούλου: «το υιοθετώ ένα παιδί δεν διαφέρει από το γεννάω ένα παιδί»

Η δημοφιλής ηθοποιός Ευγενία Δημητροπούλου μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» και για πρώτη φορά εξέφρασε την επιθυμία της να γίνει μητέρα, ξεκαθαρίζοντας μάλιστα ότι η υιοθεσία θα μπορούσε να είναι και πρώτη της επιλογή.

«Ήθελα πάντα να γίνω ηθοποιός. Φοβόμουν επειδή είμαι ένα παιδί από τη Λαμία χωρίς να ξέρω πράγματα και καταστάσεις στην Αθήνα. Θέλησα όπως να το προσπαθήσω. Ήμουν πάντα το μικρό, το μαζεμένο, το σωστό παιδί και η υποκριτική ήταν η απελευθέρωση μου γιατί ένιωσα ότι μπορώ να εκφράζομαι και να είμαι ελεύθερη», αποκάλυψε η Ευγενία Δημητροπούλου για την απόφασή της να αφοσιωθεί στην υποκριτική.

«Είμαι εργασιομανής», συνέχισε, «παλιά ένιωθα πολύ ενοχικά και στην παραμικρή παύση. Τώρα το απολαμβάνω. Το καθημερινό σήριαλ (Ήλιος) ήρθε σε μια πολύ ωραία στιγμή, είχα αποφασίσει ότι θα ήθελα να κάνω τηλεόραση και είπα το ναι».

Αναφερόμενη στον γάμο της είπε ότι τον αντιμετώπισε αρκετά χαλαρά, χωρίς άγχος, ενώ για την προοπτική της μητρότητας δήλωσε: «Αγαπώ πάρα πολύ τα παιδιά και θαυμάζω όλες τις γυναίκες που έχουν αυτό το ρόλο. Θα ήθελα πολύ να το ζήσω και να μου συμβεί. Μακάρι. Γενικά εγώ είμαι πολύ υπέρ της υιοθεσίας. Στο δικό μου μυαλό η υιοθεσία θα μπορούσε να είναι και πρώτη μου επιλογή. Πιστεύω ότι όποιος θέλει να αποκτήσει ένα παιδί, από όπου κι αν αυτό κατάγεται, μπορεί να μπει σε αυτή τη διαδικασία και ελπίζω να γίνει πραγματικότητα. Δεν με ενδιαφέρει τι θα πει η κοινωνία καθόλου. Για μένα δεν υπάρχει διαφορά στο γεννάω ένα παιδί ή υιοθετώ ένα παιδί».

Πηγή: thetoc.gr

v