Νήπιο περιπλανιόταν μόνο του στο δρόμο - το είχε σκάσει από τον παιδικό σταθμό

Νήπιο περιπλανιόταν μόνο του στο δρόμο - το είχε σκάσει από τον παιδικό σταθμό

Ένας παιδικός σταθμός στο Belleville του Ιλινόις βρίσκεται υπό έρευνα μετά από ένα πολύ ανησυχητικό συμβάν. Ένα αγοράκι 21 μηνών βρέθηκε από μια περαστική να περιπλανιέται μόνο του και να κλαίει. Όπως αποδείχτηκε, το είχε σκάσει απ΄το σχολείο αλλά κανείς δεν το είχε καταλάβει.

Η γυναίκα που βρήκε το παιδί είπε ότι ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση καθώς έκλαιγε. «Ήταν ένα μωράκι...Πραγματικά, είχα σοκαριστεί» παραδέχτηκε. «Περιπλανιόταν μόνο του και έκλαιγε. Τον σήκωσα αγκαλιά και τον ρώτησα: "Τι συμβαίνει;" Από πού ήρθες;" Και απλά ακούμπησε το κεφάλι του πάνω μου. Άρχισα να περπατώ μαζί του και κοίταζα δεξιά-αριστερά να βρω σε ποιον λείπει ένα μωρό» είπε.

Η μητέρα της κάλεσε την αστυνομία και εκείνοι έλεγξαν κάθε διαμέρισμα εκεί γύρω. Κανείς δεν γνώριζε το παιδί. Τότε η γυναίκα θυμήθηκε έναν παιδικό σταθμό εκεί κοντά. Με τρόμο ανακάλυψε ότι οι εργαζόμενοι δεν είχαν καταλάβει ότι το παιδί έλειπε.

Η υπάλληλος που ήταν υπεύθυνη για το παιδί απολύθηκε. Το αγοράκι είναι καλά, αλλά οι γονείς του είναι ταραγμένοι. «Ποτέ δεν έχω νιώσει τόσο αβοήθητη», δήλωσε η Brandi Bland, η μητέρα του παιδιού. «Βρίσκομαι κάπου αλλού και ο γιος μου περιπλανιέται στο δρόμο και τον βρίσκει ένας άγνωστος. Θα μπορούσε να είναι οποιοσδήποτε».

Ο πατέρας του μικρού παιδιού, Demaggio Fluker, πρόσθεσε: «Πονάει, απλά και μόνο να ξέρεις ότι κάτι τέτοιο συμβαίνει και δεν το γνωρίζεις καν». Οι γονείς ελπίζουν σε απόδοση ευθυνών, αλλά είναι ευγνώμονες για τη γυναίκα που βρήκε τον γιο τους.
«Σας ευχαριστώ που ήσασταν καλός άνθρωπος», δήλωσε η Bland.

Πηγή: newsbreak.com

v