Τα πιο χαριτωμένα 3δυμάκια ετοιμάζονται για τα πρώτα τους Χριστούγεννα

Τα πιο χαριτωμένα 3δυμάκια ετοιμάζονται για τα πρώτα τους Χριστούγεννα

Η 32χρονη Megan Smyth γέννησε πριν εννέα μήνες τρία πανομοιότυπα μωράκια, κάτι που συμβαίνει μια στα 200 εκατομμύρια. Σήμερα, τα ολόιδια τριδυμάκια ετοιμάζονται να γιορτάσουν τα πρώτα τους Χριστούγεννα και οι φωτογραφίες τους κάνουν το γύρο του διαδικτύου!

Παρόλο που ο Colby, ο Odyn και ο Rico είναι ακόμα μωρά, οι γονείς τους θέλουν να τους προσφέρουν τα καλύτερα πρώτα Χριστούγεννα τηρώντας όλες τις παραδόσεις και τα έθιμα των γιορτών. «Τους αγοράσαμε μέχρι και χριστουγεννιάτικα σκουφάκια και ρούχα ενώ σκεφτόμαστε ήδη τι δώρα θα βρουν κάτω από το δέντρο» ανέφεραν. 

Μάλιστα, το ζευγάρι διευκρίνισε πως συνήθως δεν στολίζουν δέντρο, ούτε γιορτάζουν τα Χριστούγεννα. Φέτος, όμως, έκαναν όλα όσα ορίζει η μαγεία των Χριστουγέννων!

«Για μένα η μαγεία των Χριστουγέννων είναι τα παιδιά. Αυτό που θέλω είναι να δω τα πρόσωπα των αγοριών μας να φωτίζονται, να δω τη μαγεία μέσα από τα μάτια τους. Αυτό είναι το νόημα των Χριστουγέννων» εξήγησε, χωρίς να παραλείψει πως η ζωή με 3δυμα είναι συχνά χαοτική - αλλά και υπέροχη. 



Το ζευγάρι γνωρίστηκε  τον Μάιο του 2020 μέσα από μια εφαρμογή γνωριμιών και έκτοτε είναι μαζί. «Πάθαμε σοκ όταν μάθαμε ότι περιμένουμε τρίδυμα. Εγώ ξέσπασα σε κλάματα και ο μπαμπάς τους έγινε λευκός σαν σεντόνι» θυμάται η Megan. «Στην οικογένειά μου έχουμε πολλά δίδυμα, αλλά ήταν εντελώς απροσδόκητο το νέο για τα 3δυμα, ειδικά αν σκεφτείτε ότι προσπαθούσαμε για παιδί μόλις έξι εβδομάδες». 

Παρόλα αυτά, το ζευγάρι καλωσόρισε τα τρία μωράκια με μεγάλο ενθουσιασμό και ανυπομονούν να γιορτάσουν τα φετινά Χριστούγεννα στο σπίτι τους, μαζί με τους αγαπημένους τους. «Φέτος θα έρθουν σπίτι όλοι οι φίλοι και οι συγγενείς να δουν τα τριδυμάκια μας, μαζί με πολλά δώρα! Όλοι είναι ενθουσιασμένοι» καταλήγει η μαμά τους. 

Πηγή: mirror.com.uk

v