Σκύλος έσωσε μωράκι - έδειξε στους γονείς του πως δεν αναπνέει

Σκύλος έσωσε μωράκι - έδειξε στους γονείς του πως δεν αναπνέει

Mια χρήστης του Twitter μοιράστηκε τη συγκινητική ιστορία για το πώς ο σκύλος της οικογένειας έσωσε τη ζωή της κόρης της. Χάρη στον τετράποδο φίλο τους οι γονείς του παιδιού πρόλαβαν τα χειρότερα και τώρα, το κοριτσάκι τους είναι μια χαρά στην υγεία του.

Η Kelly Andrew είπε ότι ο σκύλος τους εισέβαλε συνεχώς στο παιδικό δωμάτιο και προσπαθούσε να ξυπνήσει το μωρό της. Η οικογένεια δεν καταλάβαινε τη συμπεριφορά του.

«Χθες το βράδυ ο σκύλος μας εισέβαλε συνεχώς στο παιδικό δωμάτιο για να ξυπνήσει μωρό. Ήταν άρρωστη και είχα αρχίσει να εκνευρίζομαι με την συμπεριφορά του» έγραψε.

Ωστόσο, εξαιτίας της επιμονής του σκύλου, οι γονείς συνειδητοποίησαν ότι το μωρό τους δεν ανέπνεε. Το κατοικίδιό τους προσπαθούσε απλώς να ξυπνήσει το παιδάκι τους. Το tweet συνεχίζει: «Περάσαμε τη νύχτα στο νοσοκομείο. Δεν ξέρω τι θα είχε συμβεί αν δεν μας ειδοποιούσε ο Henry, ο σκύλος μας».

Η μητέρα αργότερα μοιράστηκε τα νέα για την υγεία του παιδιού της γράφοντας «Το μωρό είναι πολύ καλύτερα σήμερα και είμαστε στο σπίτι με τον Henry, ο οποίος κράτησε γενναία το φρούριο όλη τη νύχτα, παρόλο που φοβάται το σκοτάδι».

Πηγή: ndtv.com

v