2χρονος έλαβε το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο: την παντοτινή του οικογένεια

2χρονος έλαβε το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο: την παντοτινή του οικογένεια

Ένα ζευγάρι από το Τέξας, μετά από πολλές προσπάθειες να αποκτήσουν ένα παιδάκι, υιοθέτησαν ένα αξιαγάπητο αγοράκι 2 ετών, χαρίζοντάς του το παντοτινό του σπίτι. Καθώς τα Χριστούγεννα πλησιάζουν η ευτυχισμένη οικογένεια περιμένει πώς και πώς να περάσεις τις πρώτες της γιορτές μαζί.

Η Lauren και ο Myers Mullins προσπαθούσαν τα τελευταία 5 χρόνια να γίνουν γονείς. Παρόλο που δοκίμασαν πολλούς τρόπους για να αποκτήσουν ένα παιδάκι, όλες οι προσπάθειές τους απέτυχαν. Η στενοχώρια τους ήταν μεγάλη, όμως δεν το έβαλαν κάτω!

Ήξεραν ότι υπάρχει ένας άλλος τρόπος για να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα και αυτός δεν ήταν άλλος από την υιοθεσία. Το φθινόπωρο δέχτηκαν ένα τηλεφώνημα για ένα αγοράκι που ζητούσε το παντοτινό του σπίτι.

«Όταν μας έστειλαν φωτογραφία του, είπα ότι ήταν το πιο χαριτωμένο μωρό με τα πιο όμορφα μάγουλα», είπε η Lauren Mullins.

Το ζευγάρι δεν έχασε χρόνο και προχώρησε με την υιοθεσία του μικρούλη. «Αξίζει όσο δεν μπορείτε να φανταστείτε! Ειδικά όταν σε φωνάζει ''μπαμπά''», είπε ο Myers Mullins.

Απ' ότι ισχυρίζονται οι χαρούμενοι γονείς δεν πήρε πολύ χρόνο στον μικρό Judd να δεθεί μαζί τους. Μάλιστα, η μητέρα του δήλωσε ότι της έχε και αδυναμία. Εκείνη σκοπεύει να γίνει μαμά πλήρους απασχόλησης και ελπίζει να υιοθετήσει κι άλλα παιδάκια.

«Θέλουμε να υιοθετήσουμε και δεύτερο παιδάκι. Και δέκα αν μπορούσαμε θα το κάναμε. Θέλω ο Judd να έχει έναν αδερφό ή μια αδερφή, κάποιον να παίζει μαζί του» είπε.

Τώρα, με τα Χριστούγεννα να πλησιάζουν, ο Judd έχει πολλά να περιμένει με ανυπομονησία. Το πιο όμορφο χριστουγεννιάτικο δώρο που έλαβε όμως ήταν η παντοτινή του οικογένεια.

«Είναι δύσκολο να καταλάβεις τι αισθάνεται ένα δίχρονο παιδί τα Χριστούγεννα. Αλλά αυτό που μετράει είναι ότι ο Judd είναι ευτυχισμένος, υγιής και έχει έναν πατέρα και μια μητέρα που τον αγαπούν και θα είναι πάντα δίπλα του», δήλωσε η Myers Mullins. .

Πηγή: happyfridayss.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v