«365 – Γίνε πιο θετικός γονέας σε 365 ημέρες»: ο πολυτιμότερος συνοδοιπόρος σου στο ταξίδι της γονεϊκότητας

«365 – Γίνε πιο θετικός γονέας σε 365 ημέρες»: ο πολυτιμότερος συνοδοιπόρος σου στο ταξίδι της γονεϊκότητας

Τίποτα δεν είναι ταυτόχρονα τόσο υπέροχο και αγχωτικό, τόσο συναρπαστικό και απαιτητικό, όσο το να μεγαλώνεις παιδιά. Είναι ένα από το δυσκολότερα, αν όχι το πιο δύσκολο πράγμα που θα κληθείς να κάνεις στη ζωή σου. Κανείς όμως δε σου μαθαίνει το πώς. Θα μπορούσε άραγε;

Και φυσικά μπορεί! Κι αυτός δεν είναι άλλος από τον Φώτη Παπαναστασίου!

Ο συγγραφέας των best sellers και διακεκριμένος ειδικός παιδαγωγός Φώτης Παπαναστασίου αυτή τη φορά επιστρέφει με τον απόλυτο οδηγό-βιβλίο το «365 – Γίνε πιο θετικός γονέας σε 365 ημέρες» για να σε βοηθήσει στην ανατροφή συναισθηματικά υγιών και υπεύθυνων παιδιών, να αποκτήσεις μια δεμένη οικογένεια, να ανακαλύψεις τον καλύτερο εαυτό σου και να γίνεις πιο θετικός γονέας. Κι όλα αυτά μόλις σε 365 ημέρες. 

Δεν είναι ένα κλασικό βιβλίο με εύκολες λύσεις και κοινότοπες νουθεσίες που επιδιώκει να σου πει τι πρέπει να κάνεις και τι όχι στην ανατροφή των παιδιών σου. Είναι ένα πρωτότυπο & διαδραστικό βιβλίο που δεν το διαβάζεις απλώς, αλλά καλείσαι να το γράψεις κιόλας. Να γράψεις τη δική σου οικογενειακή ιστορία. 

Βασιζόμενο στη θετική ανατροφή, μια σύγχρονη προσέγγιση που σου επιτρέπει να αναπτύξεις και να διατηρήσεις ισχυρούς δεσμούς με το παιδί σου, σε όλα τα στάδια της αναπτυξιακής του πορείας. Διαρθρώνεται σε 12 μήνες, καθένας από τους οποίους είναι αφιερωμένος σε έναν τομέα-στόχο που θα πρέπει να κατακτήσεις, όπως είναι η αποτελεσματική επικοινωνία, η θετική πειθαρχία, η οριοθέτηση, ο ποιοτικός χρόνος, η συνεργασία, η συναισθηματική αγωγή, η αυτοεκτίμηση κα πολλοί ακόμη.



Κάθε τομέας-στόχος, που παρουσιάζεται με τρόπο αναλυτικό και εύληπτο, κρίνεται εξίσου σημαντικός για την ανατροφή του παιδιού. Ολοκληρώνοντας κάθε μήνα, θα βρίσκεσαι ένα βήμα πιο κοντά στον μελλοντικό θετικό εαυτό σου ως γονεάς.

Κατά τη διάρκεια του κάθε μήνα, θα βρίσκεις tips, συμβουλές, δραστηριότητες και ασκήσεις που θα σε βοηθήσουν να πραγματοποιήσεις όλους τους στόχους σου που αφορούν την ανατροφή των παιδιών σου. Σου δίνεται, επίσης, η δυνατότητα να παρακολουθείς την πορεία σου, να κάνεις την ανασκόπηση σου και να επαναπροσδιορίζεις τους στόχους αυτούς. Σε αυτό σε βοηθούν και τα ειδικά αυτοκόλλητα που υπάρχουν στο τέλος του βιβλίου.

 Μπορείς να ξεκινήσεις όποιον μήνα ή όποια μέρα θέλεις. Εξάλλου δε χρειάζεται να περιμένουμε την αρχή του χρόνου για να ξεκινήσουμε να ονειρευόμαστε, να θέτουμε στόχους και να προσπαθούμε για μία πιο ευτυχισμένη οικογένεια!

 Από τη στιγμή που θα ξεκινήσεις να το διαβάζεις και να το συμπληρώνεις, θα έχεις δώδεκα μήνες για να ανακαλύψεις τις δυνατότητες τους ως γονέας κι έναν θετικό τρόπο ανατροφής των παιδιών σου.

Οι λίστες, που υπάρχουν στην αρχή στο σχέδιο δράσης αλλά κι αυτές που συναντούν σε κάθε μήνα, όπως η λίστα εκκρεμοτήτων και η λίστα ευγνωμοσύνης, κάνουν την πορεία σου προς μία υγιή κι ευτυχισμένη οικογένεια πιο δομημένη. Σου δείχνουν τον δρόμο και αποτελούν τους ενδιάμεσους σταθμούς πριν φτάσεις στον τελικό τους προορισμό.

 Το βιβλίο αυτό είναι ένα πολύτιμο εργαλείο, μια πυξίδα απαραίτητη στο μοναδικό ταξίδι κάθε γονέα για το μεγάλωμα υγιών και ευτυχισμένων παιδιών.

Κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις ΠΕΔΙΟ με δύο διαφορετικά εξώφυλλα (μωβ και βεραμάν) για να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει.

Μην περιμένεις άλλο για να ανακαλύψεις τον πιο θετικό εαυτό σου ως γονέας. Πλέον έχεις τον απόλυτο «σύμμαχο», το «365»!

Ξεκίνα τώρα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v