4 τέλεια χριστουγεννιάτικα δώρα για τον παππού (για να αποφύγετε τις κάλτσες)

4 τέλεια χριστουγεννιάτικα δώρα για τον παππού (για να αποφύγετε τις κάλτσες)

Ο παππούς είναι μια ξεχωριστή φιγούρα στη ζωή μας και αξίζει τα καλύτερα δώρα. Ωστόσο, τις περισσότερες φορές, του παίρνουμε πράγματα που στερούνται φαντασίας - όπως κάλτσες, παντόφλες ή ρόμπες. Για να μην καταλήξετε, λοιπόν, και φέτος σε αυτές τις «βαρετές» επιλογές, διαβάστε το παρακάτω άρθρο και κλέψτε ιδέες.

Μια ηλεκτρική κουβέρτα για τον ύπνο

Μια μεγάλη αλήθεια είναι, ότι όσο μεγαλώνει ο άνθρωπος τόσο πιο δύσκολα αντέχει το κρύο. Πόσες φορές σας έχει παραπονεθεί ο παππούς ή η γιαγιά ότι το σπίτι τους είναι παγωμένο και ότι κρυώνουν τα χέρια και τα πόδια τους; Επιλέξτε, λοιπόν, να του κάνετε ένα δώρο το οποίο δεν θα το περιμένει με τίποτα: μια ηλεκτρική κουβέρτα για τον ύπνο! Είναι μια πρωτότυπη και χρηστική αγορά που θα ευχαριστήσει τόσο εσάς, όσο και τον λατρεμένο παππού. 

Μπορείτε να βρείτε πολλές προτάσεις εδώ.

Ένα πλεκτό πουλόβερ για τη βόλτα

Μια όμορφη και γλυκιά επιλογή δώρου για τον πολυαγαπημένο παππού είναι ένα πλεκτό πουλόβερ, τον οποίο θα τον ζεσταίνει κάθε φόρα που βγαίνει για περίπατο ή έρχεται να σας επισκεφτεί. Μπορεί το πουλόβερ να μη θεωρείται τόσο πρωτότυπη επιλογή, ωστόσο είναι κάτι που δεν θα περιμένει να λάβει από εσάς και το εγγονάκι του.

Υπάρχουν αμέτρητες ιδέες - δείτε για παράδειγμα εδώ και εδώ.

Μια χόβολη για τον ελληνικό καφέ

Ένα φανταστικό δώρο που κάθε... μερακλής παππούς θα εκτιμήσει είναι μια χόβολη για τον ελληνικό καφέ του. Θα πίνει τον καφέ του όπως παλιά και είναι κάτι που θα χρησιμοποιεί καθημερινά. Είναι μια πρωτότυπη επιλογή που σίγουρα θα τον κάνει να χαρεί και να σας λατρέψει ακόμα παραπάνω.

Μπορείτε να δείτε εδώ αμέτρητες επιλογές σε διάφορες τιμές.

Mια ψηφιακή κορνίζα με όλα τα εγγονάκια του

Η μεγαλύτερη αδυναμία όλων των παππούδων είναι τα εγγονάκια τους, τα οποία υπεραγαπούν. Ένας παππούς συνήθως κουβαλά πάντα στο πορτοφόλι του μια φωτογραφία με τα εγγονάκια του και τα επιδεικνύει περήφανα σε όποιον γνωρίζει. Μπορεί μια ψηφιακή κορνίζα να μην μεταφέρεται, όμως, δίνει τη δυνατότητα να βλέπει όλα του τα εγγόνια σε πολλές, χαρούμενες στιγμές χωρίς να ψάχνει σε παλιά άλμπουμ. Είναι σίγουρα ένα δώρο που θα τον συγκινήσει και θα τον κάνει πολύ ευτυχισμένο.

Δείτε πού μπορείτε να προμηθευτείτε αυτό το φανταστικό δώρο.

v