Μαμά 8 αγοριών περιμένει τον 9ο γιο και δηλώνει ευτυχισμένη αγορομάνα!

Μαμά 8 αγοριών περιμένει τον 9ο γιο και δηλώνει ευτυχισμένη αγορομάνα!

Σ' ένα βίντεο 9 λεπτών που αναρτήθηκε το Σάββατο στο κανάλι της στο YouTube, η Yalancia Rosario, μια μητέρα 8 αγοριών, αποκάλυψε κατενθουσιασμένη ότι είναι έγκυος στο 9ο παιδάκι της - το οποίο και αυτό είναι γένος αρσενικού!

«Όλοι είναι ενθουσιασμένοι», είπε η Rosario, καθώς έδειξε την οικογένειά της μαζεμένη να μαθαίνει το φύλο του μωρού, ενώ αργότερα αστειεύτηκε λέγοντας «πόσες είναι οι πιθανότητες να είναι πάλι αγόρι;»

Η Rosario - κάτοικος του Ντάλας και ιδιοκτήτρια επιχείρησης - είναι σήμερα μητέρα 8 γιων, σύμφωνα με την εφημερίδα The Sun. Τα αγόρια της που έχουν ηλικία από 5 μηνών έως 12 ετών φαίνεται να χαίρονται από την άφιξη ενός ακόμα αγοριού, καθώς φωνάζουν με χαρά «ναι, κι άλλο αγόρι, πολλά αγόρια».

Πολλοί χρήστες έσπευσαν να δώσουν συγχαρητήρια στη χαρούμενη μαμά, σχολιάζοντας θετικά τόσο την είδηση, όσο και το πόσο αγαπημένη φαίνεται η οικογένειά της. Σε ένα πρόσφατο βιντεάκι στο TikTok, η Yalancia αποκάλυψε ότι ο σύζυγός της, θέλει συνολικά 10 με 12 παιδιά.

Ωστόσο, σε μια διαφορετική ανάρτηση είχε πετάξει μια καυστική σπόντα λέγοντας ότι εκείνη ξενυχτάει για τα παιδιά της και κανείς άλλος, ενώ ο άντρας της δηλώνει κουρασμένος χωρίς λόγο.

Πηγή: thesun.co.uk

v