Μητέρα έπεσε στις φλόγες για να σώσει τον γιο της όταν πήρε φωτιά το σπίτι τους

Μητέρα έπεσε στις φλόγες για να σώσει τον γιο της όταν πήρε φωτιά το σπίτι τους

Οι πνεύμονες της Melissa Compean είχαν γεμίσει καπνό, ανέπνεε με δυσκολία και ο πυκνός καπνός είχε θολώσει την όρασή της. Ωστόσο, τίποτα δεν μπορούσε να την σταματήσει. Έπρεπε να βγάλει από το παιδικό δωμάτιο τον 7χρονο γιο της και να τον σώσει από τη φωτιά που τύλιξε το σπίτι τους.

Έβαλε μια κουβέρτα στο πρόσωπό της, βούτηξε στις φλόγες και μπήκε στο δωμάτιο. Άπλωσε το χέρι της και έπιασε το μπράτσο του γιου της, ο οποίος ούρλιαζε από τον πόνο που του προκαλούσαν τα εγκαύματα που είχε στο σώμα του. Η Melissa, όμως, ένιωσε ανακούφιση που το παιδί της ήταν ζωντανό. 

Η γυναίκα, όπως είπε αργότερα σε συνέντευξή της, κατάφερε να πάρει αγκαλιά τον γιο της και να τον οδήγησε προς το παράθυρο, το οποίο είχε σπάσει νωρίτερα για να μπει στο φλεγόμενο σπίτι. Εκεί, τους περίμενε ο άντρας της ο οποίος βοήθησε το αγοράκι να βγει από τοπ φλεγόμενο σπίτι. 

«Η φωτιά είναι ο μεγαλύτερος φόβος μου», είπε αργότερα η γυναίκα - ήρωας που ‘έχει χάσει από φωτιά την μητέρα της. «Όμως η σκέψη πως βρισκόταν εκεί ο γιος μου, ανυπεράσπιστος και εκτεθειμένος σε τόσο μεγάλο κίνδυνο, με έκανε να τον ξεπεράσω. Δεν είχε τίποτα σημασία, μόνο να σωθεί το παιδί μου». 

Ο μικρός Brayden υπέστη εγκαύματα τρίτου βαθμού στα χέρια και σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα, αλλά  μετά από αρκετές μέρες νοσηλείας και κάποια χειρουργεία, επέστρεψε υγιής στο σπίτι του.

Πηγή: chicago.suntimes.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v