Παραδόθηκε στην Αστυνομία ο Παναγιωτόπουλος των «Ράδιο Αρβύλα»

Παραδόθηκε στην Αστυνομία ο Παναγιωτόπουλος των «Ράδιο Αρβύλα»

Ραγδαίες οι εξελίξεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, συμπαρουσιαστή της τηλεοπτικής εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» και ραδιοφωνικό παραγωγό, ο οποίος φέρεται να παραδόθηκε πριν από λίγο στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Ο παρουσιαστής αποχώρησε από το σπίτι του στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά τις 3 ώστε να παραδοθεί υπό τη συνοδεία περιπολικού, ενώ οι αστυνομικές αρχές τον έψαχναν για να τον συλλάβουν αρκετές ώρες.

O παρουσιαστής κατηγορείται για διαρροή βίντεο και φωτογραφιών πρώην συντρόφου του σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου, χωρίς τη συγκατάθεσή της. Μάλιστα, η συγκεκριμένη υπόθεση είχε φτάσει στα δικαστήρια.

Μέχρι στιγμή υπάρχουν ήδη 9 καταγγελίες για διαρροή προσωπικών βίντεο.

Aπ' ότι έγινε γνωστό τον Στάθη Παναγιωτόπουλο αναζητούσε η ΕΛ.ΑΣ. μετά την καταγγελία 23χρονης με την οποία ο παρουσιαστής είχε σχέση όταν εκείνη ήταν 18 ετών και η οποία είδε ότι είχε «ανεβάσει» σε πορνογραφικά sites φωτογραφίες και βίντεο από τις προσωπικές τους στιγμές.

Ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας δήλωσε «Το αδίκημα είναι Αυτόφωρο, δεν έχει σταματήσει το αδίκημα, διαπράττεται κάθε ημέρα. Πρέπει και η Εισαγγελία να λάβει τα μέτρα της», συμπληρώνοντας πως «κάναμε χθες επισήμως την καταγγελία και περιμένουμε να δούμε πως θα αντιδράσει η Δικαιοσύνη».

Πηγή: dikaiologitika.gr

 

v