26χρονη υιοθέτησε 7χρονο αγοράκι - το γνώρισε στο σχολείο που εργαζόταν

26χρονη υιοθέτησε 7χρονο αγοράκι - το γνώρισε στο σχολείο που εργαζόταν

Μια όμορφη ιστορία για ένα 7χρονο αγοράκι που υιοθετήθηκε από μια υπέροχη γυναίκα, κάνει τον γύρο του διαδικτύου και σκορπίζει χαμόγελα στα πρόσωπα των αναγνωστών.

Η Paige Bramlett και ο William, θα γιορτάσουν φέτος τα πρώτα τους Χριστούγεννα μαζί, ως μητέρα και γιος. Η 26χρονη κοπέλα υιοθέτησε τον 7χρονο στις 12 Οκτωβρίου 2021, αφού υπήρξε περισσότερο από ένα χρόνο ανάδοχος γονέας του.

Μαμά και γιος συναντήθηκαν για πρώτη φορά τον Αύγουστο του 2019, όταν ο William ήταν στο νηπιαγωγείο και η Bramlett είχε προσληφθεί για να εργαστεί ως ειδικός συμπεριφοράς.

Ο William, ο οποίος βρισκόταν τότε στο σύστημα ανάδοχης φροντίδας, περνούσε 3 ώρες την ημέρα με τη Bramlett.

«Ήταν ένα παιδί που είχε απομονωθεί. Δεδομένου ότι ήμασταν οι δυο μας, περνούσαμε αρκετό χρόνο δουλεύοντας πάνω σε δεξιότητες συμπεριφοράς και μιλώντας για το πώς συμπεριφερόμαστε στο σχολείο. Τέτοιου είδους πράγματα» ανέφερε η 26χρονη.

«Αυτό το παιδί έχει πολλές δυνατότητες. Έχει καλλιτεχνική φύση, απίστευτη φαντασία και είναι πολύ δημιουργικός. Το πρόβλημα ήταν ότι κανείς είχε κάτσει μαζί του για να τον γνωρίσει. Πάντα τον κοίταζα στα μάτια. Όταν τον αποχαιρετούσα, του έλεγα ότι θα τον έβλεπα αύριο. Είχε εφιάλτες, οπότε του έλεγα όνειρα γλυκά».

Ο δεσμός τους ήταν πολύ ισχυρός. Όταν ο William δεν εμφανίστηκε στο σχολείο μια μέρα, η 26χρονη ανησύχησε πολύ. Κατάλαβε πόσο σημαντικό ήταν αυτό το παιδί στη ζωή της.

Η Bramlett άρχισε να μιλάει με φίλους της που ήταν ανάδοχοι γονείς και ζήτησε συμβουλές από μια φίλη που εργαζόταν ως υπεύθυνη υιοθεσίας. Αποφάσισε να γίνει ανάδοχος γονέας του μικρούλη και τον Οκτώβριο τον υιοθέτησε επίσημα!

«Θεέ μου, είμαι μαμά! Αλλά είμαι τόσο ευγνώμων για όσα μου έχουν δοθεί και για το πώς απέκτησα ένα παιδί. Δεν περίμενα να μου συμβεί τόσο νωρίς, αλλά ήξερα ότι ήταν γραφτό μου».

Πηγή: goodmorningamerica.com

v