Τον απήγαγαν όταν ήταν 4 και ξαναβρήκε τη μητέρα του μετά από 33 χρόνια!

Τον απήγαγαν όταν ήταν 4 και ξαναβρήκε τη μητέρα του μετά από 33 χρόνια!

Η συγκινητική ιστορία ενός 37χρονου από την Κίνα που κατάφερε να επανενωθεί με την μητέρα του 33 χρόνια μετά την απαγωγή του, κάνει τον γύρο του διαδικτύου και έχει συγκινήσει ολόκληρο τον πλανήτη!

Ο Λι Τζινγουέι απήχθη από το χωριό του το 1989, όταν ήταν μόλις 4 ετών, από μια συμμορία παράνομης διακίνησης και εμπορίας παιδιών. Έπειτα, πουλήθηκε σε μια οικογένεια στο Λανκάο, εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι του. Ωστόσο το αγοράκι ζωγράφιζε το σπίτι του τουλάχιστον μία φορά τη μέρα για κρατήσει ζωντανή την ανάμνηση στο μυαλό του αφού όλα αυτά τα χρόνια δεν έπαψε να νοσταλγεί το σπίτι του και «πέρασε αμέτρητες νύχτες λαχταρώντας» να ξαναβρεθεί σε αυτό.

Όταν ο άνδρας έμαθε για άλλες περιπτώσεις παιδιών που κατάφεραν να ξαναβρούν την οικογένειά του, οι ελπίδες του αναπτερώθηκαν. Έτσι, αποφάσισε να ζωγραφίσει από μνήμης έναν χάρτη του χωριού όπου γεννήθηκε και πέρασε τα πρώτα χρόνια της ζωής του.

Μάλιστα, οι λεπτομέρειες του χάρτη που σχεδίασε ο 37χρονος και στη συνέχεια πόσταρε στην εφαρμογή Douyin, εντυπωσίασαν πολύ κόσμο, ειδικά αν λάβει κανείς υπόψη πόσο μικρό ήταν το αγοράκι όταν η συμμορία το άρπαξε και το πούλησε σε μια άλλη οικογένεια. Το σκίτσο ήταν τόσο ακριβές που η αστυνομία κατάφερε να το αντιστοιχίσει με το Ζαοτόνγκ, ένα ορεινό χωριό στα βουνά της Γιουνάν, που βρίσκεται στη νοτιοδυτική Κίνα.

Μετά από διενέργεια εξετάσεων DNA επιβεβαιώθηκε ότι ο Τζινγουέι ήταν ο αγνοούμενος γιος μιας κατοίκου του χωριού. Μάνα και παιδί ξανασυναντήθηκαν μετά από 3 ολόκληρες δεκαετίες την Πρωτοχρονιά, και το συγκλονιστικό στιγμιότυπο της επανένωσης των συγγενών καταγράφηκε από κάμερες, με το βίντεο να γίνεται viral.

Πηγή: protothema.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v