Μητέρα πέταξε το νεογέννητό της σε κάδο σκουπιδιών - το βρήκαν ρακοσυλλέκτες

Μητέρα πέταξε το νεογέννητό της σε κάδο σκουπιδιών - το βρήκαν ρακοσυλλέκτες

Κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν μια 18χρονη μητέρα από το Νέο Μεξικό τη στιγμή που πετούσε το νεογέννητο μωρό της σε κάδο σκουπιδιών. Το σοκαριστικό βίντεο έκανε τον γύρο διαδικτύου ενώ η νεαρή γυναίκα συνελήφθη και κατηγορήθηκε για απόπειρα ανθρωποκτονίας και κακοποίηση παιδιών.

Συγκεκριμένα, το βίντεο δείχνει μια γυναίκα να φτάνει με αυτοκίνητο στο σημείο γύρω στις 14:00 στις 7 Ιανουαρίου. Στη συνέχεια ανοίγει την πίσω πόρτα και πετάει μια μαύρη σακούλα σκουπιδιών σε έναν κάδο απορριμμάτων.

Έξι ώρες αργότερα, οι κάμερες κατέγραψαν τρία άτομα να κοιτάζουν μέσα στον κάδο απορριμμάτων. Σύντομα βρίσκουν εκεί το νεογέννητο αγοράκι που ήταν ακόμα ζωντανό και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Η Alexis Avila ομολόγησε ότι πέταξε το παιδί της εξηγώντας στις Αρχές πως δεν ήξερε ότι είναι έγκυος μέχρι που πήγε σε γιατρό επειδή πονούσε το στομάχι της,  την Πέμπτη. Την επόμενη μέρα, γέννησε τον γιο της στην τουαλέτα στο σπίτι των γονιών της. 

Μετά τον τοκετό πανικοβλήθηκε και τύλιξε το μωρό σε μια πετσέτα. Τ0 έβαλε σε μια λευκή πλαστική σακούλα που περιείχε μερικά σκουπίδια και μετά σε μια μεγαλύτερη μαύρη σακούλα σκουπιδιών. Έπειτα, πετάξει το παιδί στον κάδο απορριμμάτων στο εμπορικό κέντρο Broadmoor γύρω στις 14:00. 

Στο διάστημα αυτό, σύμφωνα με την Αστυνομία, πολλοί άνθρωποι περνούσαν και έριχναν τα δικά τους σκουπίδια πάνω από τη σακούλα με το μωρό, μέχρι που το βρήκε μια ομάδα από ρακοσυλλέκτες που το άκουσε να κλαίει, νομίζοντας στην αρχή πως είναι γατάκι ή κουταβάκι. 

Σύμφωνα με το πληροφορίες από το δικαστήριο, το μωρό όταν έφτασε στο νοσοκομείο ήταν τόσο παγωμένο που δεν αντιδρούσε. Οι πρώτες ενδείξεις ήταν υποθερμία. Ωστόσο, του έγινε μετάγγιση αίματος, τοποθετήθηκε διατροφικός σωλήνας και του δόθηκε οξυγόνο μέχρι που η κατάστασή του σταθεροποιήθηκε.

Πηγή: dailymail.co.uk

 

v