«Μόλις γέννησα κι έχω πιο σημαντικά πράγματα να ανησυχώ από το βάρος μου»

«Μόλις γέννησα κι έχω πιο σημαντικά πράγματα να ανησυχώ από το βάρος μου»

Μετά τον τοκετό το σώμα μας αλλάζει δραματικά. Έχουμε εμφανώς παραπανίσια κιλά, σημάδια αλλά και χαλάρωση. Δεν πρέπει όμως να απογοητευόμαστε, ούτε να αγχωνόμαστε για το πότε θα χάσουμε βάρος. Όπως λέει και αυτή η μητέρα, υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά πράγματα για να ασχοληθούμε, όπως με το μωρό μας.

Mια 30χρονη μητέρα, δηλώνει ότι ποτέ δεν πίεσε τον εαυτό της για να χάσει βάρος μετά τη γέννα, παρόλο που είχε πανικοβληθεί βλέποντας τη σιλουέτα της στον καθρέφτη.

Όπως η ίδια λέει «υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά πράγματα» στη ζωή για μια γυναίκα από το να είναι αδύνατη μετά τον τοκετό.

«Νομίζω ότι φταίνε οι γύρω μας που μας λένε να χάσουμε κιλά και μας αγχώνουν. Το σώμα μου, μού χάρισε το υπέροχο μωρό μου και ποτέ δεν έχω νιώσει τόσο ήρεμη όπως τώρα», δήλωσε ενώ συνέχισε λέγοντας «Μου αρέσει η γυμναστική όμως δεν πιέζω τον εαυτό μου. Έχω σοβαρότερα πράγματα για να αγχώνομαι».

Η Kate δήλωσε ακόμη ότι υπάρχουν μέρες που δεν προλαβαίνει να φέρει όλες τις υποχρεώσεις της εις πέρας και έχει μάθει να ζει με αυτό. Τόνισε επίσης ότι δεν ξεχνά να δίνει προτεραιότητα και στις δικές της ανάγκες, εκτός από αυτές της οικογένειάς της.

Πηγή: dailymail.co.uk

v