Πούλησαν όλα τους τα υπάρχοντα για να γυρίσουν τον κόσμο με τα 3 παιδιά τους!

Πούλησαν όλα τους τα υπάρχοντα για να γυρίσουν τον κόσμο με τα 3 παιδιά τους!

Μια 5μελής οικογένεια άλλαξε άρδην τη ζωή της όταν οι δυο γονείς αποφάσισαν να πουλήσουν τα πάντα και με τα έσοδα να γυρίσουν όλο τον κόσμο με τα τρία παιδάκια τους. Αιτία γι’ αυτήν την απόφαση ήταν η απώλεια τριών αγαπημένων προσώπων μέσα σε λίγες μόνο εβδομάδες.

Η 39χρονη Nat και ο 37χρονος σύζυγός της Ben Lingard συνειδητοποίησαν από πρώτο χέρι ότι «η ζωή είναι μικρή» όταν εκείνη έχασε από καρκίνο, μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, τη μητέρα, τον πατέρα και τη μητριά της. 

Τότε, πήραν την απόφαση να πουλήσουν το βιος τους και να αρχίσουν να βλέπουν ένα ένα όλα τα μέρη του κόσμου μαζί με τα παιδιά τους, την 8χρονη Millie, τον 6χρονο Henry και την 4χρονη Bree. Ξεκίνησαν πριν από 7 μήνες και μέχρι σήμερα έχουν ήδη πάει σε 14 χώρες.

«Πάντα θέλαμε να ταξιδέψουμε», λέει η Nat, «αλλά οι δουλειές μας πήγαιναν καλά και μετά ήρθαν τα παιδιά, οι γάτες κλπ. κλπ. ώσπου ήταν πολύ δύσκολο… να ξεριζωθούμε. Όταν πέθαναν τρεις κοντινοί μου άνθρωποι από καρκίνο, αναθεωρήσαμε την ίδια τη ζωή και είπαμε ότι αν δεν κάνουμε τώρα κάτι να την αλλάξουμε δεν θα κάνουμε ποτέ. Το επόμενο βήμα ήταν να πουλήσουμε ό,τι είχαμε και δεν είχαμε, απ’ το σπίτι έως τα κοσμήματά μου, και να αποταμιεύσουμε όσα περισσότερα χρήματα μπορούσαμε. Μετά βάλαμε μπρος το σχέδιό μας και από τότε που ξεκινήσαμε έχουμε δημιουργήσει ανεκτίμητες αναμνήσεις με τα παιδιά μας».

Στην αρχή, πήραν ένα αυτοκινούμενο με το οποίο γύρισαν το Ηνωμένο Βασίλειο. Μετά άρχισαν να ταξιδεύουν εκτός Βρετανίας και, πρόσφατα, ο δρόμος τους έφερε στις ΗΠΑ για να τις γυρίσουν απ’ άκρη σε άκρη.

Στο μεταξύ, για να καλύψουν μέρος των εξόδων τους, η Nat παραδίδει μαθήματα αγγλικών online και ο Ben συνεχίζει να κάνει τη δουλειά του από μακριά.

Όσο για τα παιδιά, κάθε πρωί διαβάζουν σαν να πήγαιναν στο σχολείο, ενώ οι γονείς τους χρησιμοποιούν τα ταξίδια τους ως επιπλέον μαθήματα για τον κόσμο και τους τόσους διαφορετικούς πολιτισμούς εκεί έξω.

Καθώς συνεχίζουν να πραγματοποιούν το όνειρό τους, η συμβουλή που έχουν να δώσουν σε όλους εμάς είναι αυτή: «Αν επιχειρήσετε κάτι τέτοιο, καλό είναι να έχετε δουλειές που μπορείτε να κάνετε όπου και αν βρίσκεστε γιατί τα έξοδα τρέχουν, ειδικά εάν έχετε παιδιά. Το σημαντικό, όμως, παραμένει να βρείτε το πώς θέλετε να ζήσετε τη ζωή σας και να το κάνετε τώρα γιατί το αύριο δεν είναι δεδομένο για κανέναν μας».

Πηγή: hulldailymail.co.uk

v