5 καλοί λόγοι να αποκτήσετε έναν δονητή

5 καλοί λόγοι να αποκτήσετε έναν δονητή

Μέσα στο άγχος της καθημερινότητας και της ζωής με τα παιδιά, είναι πολύ εύκολο να παραμελήσουμε τον εαυτό μας στερώντας τον από την σπουδαιότερη απόλαυση για τον άνθρωπο: τον οργασμό. Κι όμως, έχει ζωτική σημασία για την σωματική και ψυχική μας υγεία να απολαμβάνουμε που και που το σεξ, είτε με τον σύντροφό μας είτε μόνες μας. Γι’ αυτό, αλλά και για άλλους λόγους, ίσως δεν είναι καθόλου κακή ιδέα να επενδύσουμε σε έναν καλό δονητή…

Βελτιώνει τον αυνανισμό

«Ο αυνανισμός είναι σεξ με κάποιον που αγαπάμε πολύ» είχε πει κάποτε ο Γούντι Άλεν και, αφού το κάνουμε που το κάνουμε, γιατί να μην το κάνουμε όσο καλύτερα γίνεται; Κι επειδή τα εργαλεία κάνουν τον μάστορα, ένας καλός δονητής μπορεί να απογειώσει τον αυνανισμό εάν τον χρησιμοποιήσουμε σωστά. Σίγουρα, δεν μπορεί να αντικαταστήσει έναν φλογερό σύντροφο, αλλά μπορεί να συντομεύσει τον δρόμο μας προς τον οργασμό.

Ίσως κάνετε τον άντρα σας να ζηλέψει

Είναι απολύτως φυσιολογικό μέσα σε έναν γάμο, η σεξουαλική επιθυμία να ατονήσει κάποια στιγμή και ο σύντροφός σας να μοιάζει… ληθαργικός – στην καλύτερη. Εάν όμως αντιληφθεί ότι έχετε βρει… αντικαταστάτη και μάλιστα κάποιον που το μόνο που ζητάει είναι καινούργιες μπαταρίες, μπορεί να πληγωθεί ο εγωισμός του και να ξυπνήσει μέσα του ο άντρας που ερωτευθήκατε κάποτε με πάθος!

Χρησιμεύει και ως βοήθημα στο σεξ

Και όταν έρθει αυτή η ευλογημένη στιγμή, μην νομίζετε ότι ο δονητής ολοκλήρωσε την αποστολή του και θα πάψει να σας είναι χρήσιμος. Εκτός από το απόλυτο βοήθημα για τον αυνανισμό, ένας δονητής μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως βοήθημα στο σεξ με τον σύντροφό σας. Αρκεί να βάλετε τη φαντασία σας να δουλέψει και να έχετε διάθεση να διερευνήσετε τους σεξουαλικούς σας ορίζοντες.

Κάνει και για τοπικό μασάζ

Βέβαια, το ότι ξαναθέριεψε το ερωτικό σας πάθος, δεν σημαίνει πως είστε τίποτα τζόβενα ή πως ξανανιώσατε ως διά μαγείας. Τα χρόνια και οι καταπονήσεις, φέρνουν φθορά και πλήθος ανεξήγητων πόνων σε διάφορα σημεία του σώματός μας. Που κολλάει τώρα αυτό, θα μου πείτε. Μα, ένας καλός δονητής είναι ταυτόχρονα και μια τέλεια συσκευή τοπικού μασάζ, ότι πρέπει για εκείνα τα άλατα που έχουν μαζευτεί στον αυχένα.

Δεν θα σας απογοητεύσει ποτέ

Αφήστε που, ακόμη και η σεξουαλική φωτιά της σχέσης σας αναζωπυρωθεί, κανείς δεν ξέρει πότε θα ξανάρθει η στιγμή που ο σύντροφός σας θα χάσει τη διάθεσή του για παιχνίδια στο κρεβάτι. Με έναν δονητή στο συρτάρι σας, πάντως, δεν σας νοιάζει κιόλας. Γιατί ένας άντρας είναι σχεδόν σίγουρο ότι κάποτε θα σας απογοητεύσει. Ο δονητής σας, όμως, δεν πρόκειται να σας αφήσει ποτέ σύξυλες, ότι ώρα και αν τον… καλέσετε.

v