Πριν γεννήσω τον γιο μου η κοιλιά μου ήταν τόσο μεγάλη σαν να περίμενα 4δυμα!

Πριν γεννήσω τον γιο μου η κοιλιά μου ήταν τόσο μεγάλη σαν να περίμενα 4δυμα!

Ένα από τα πιο χαριτωμένα χαρακτηριστικά των εγκύων είναι η φουσκωμένη τους κοιλίτσα. Άλλες είναι μικρές, άλλες μεγάλες και κάποιες πελώριες, όπως στην περίπτωση αυτής της μητέρας. Μάλιστα, όπως είπε, πριν γεννήσει όλοι πίστευαν πως κυοφορούσε... τετράδυμα και όχι ένα και μοναδικό μωράκι.

Η ευτυχισμένη μανούλα μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα της ζωή της στο TikTok και σε ορισμένα από αυτά τοποθετήθηκε στο μέγεθος της κοιλιάς της και στο γεγονός ότι όλοι τη ρωτούν αν περιμένει τρίδυμα ή τετράδυμα.

@iambossbae_ Can we normalize different bump sizes? #ForYouPizza #pregnancytiktok #momsoftiktok #ThatCloseMessenger #laboranddelivery #fyp #pregnantlife ♬ original sound - Alien

Τα σχόλια των χρηστών ήταν πολλά και αρκετοί από αυτούς, σοκαρισμένοι από την αποκάλυψη της μητέρας έσπευσαν να γράψουν «Αποκλείεται! Σίγουρα υπάρχει ένα ή δυο μωρά να κρύβονται»

Στο βιντεάκι της τονίζει ότι είναι έγκυος με ένα μωράκι και εικάζει ότι θα είναι ένα μεγάλο αγόρι. Όπως όμως αποδείχτηκε μετά την γέννηση το παιδάκι της δεν ήταν τεράστιο όπως η κοιλιά της. Ίσα- ίσα, το αντίθετο μάλιστα! Ήταν ένα κανονικό μωράκι.

@iambossbae_ He’s literally so perfect💙 #PradaBucketChallenge #momsoftiktok #fyp #pregnancytiktok #ThatCloseMessenger #babyboy ♬ original sound - Chips

v