Ήθελε να αποκτήσει κορίτσι πάση θυσία και τα κατάφερε... με την 5η!

Ήθελε να αποκτήσει κορίτσι πάση θυσία και τα κατάφερε... με την 5η!

Έχοντας ήδη τέσσερα αγοράκια, το πρώην μοντέλο Danielle Lloyd, ήθελε όσο τίποτα άλλο να αποκτήσει μια κόρη. Μάλιστα, σκεφτόταν σοβαρά να μπει στη διαδικασία της τεχνητής επιλογής φύλου, προκειμένου να είναι σίγουρη ότι το πέμπτο της παιδάκι θα ήταν κοριτσάκι.

«Το ότι θέλω ένα κορίτσι δεν με κάνει αχάριστη, ούτε σημαίνει ότι αγαπώ λιγότερο τα αγόρια μου» είπε σε συνέντευξή της, ενώ πρόσθεσε «Όταν ένας άνδρας αποκτά μωρό για πρώτη φορά, είναι εντάξει να πει ότι θέλει γιο. Αλλά όταν είναι μια γυναίκα που λέει ότι θέλει ένα συγκεκριμένο φύλο, αυτό θεωρείται κακό».

Η Danielle είναι μητέρα του Archie, 11 ετών, του Harry, 10 ετών, και του George, 8 ετών, από τον γάμο της με τον πρώην ποδοσφαιριστή των Spurs Jamie O'Hara- και του 4χρονου Ronnie με τον δεύτερο σύζυγό της Michael O'Neill.

Στην ερώτηση γιατί ήθελε τόσο πολύ μια κόρη, είπε «Είμαι πολύ κοντά με τη μητέρα μου και ήθελα πραγματικά να έχω αυτό το δεσμό μητέρας και κόρης. Προφανώς αγαπώ όλα τα παιδιά μου το ίδιο, αλλά είναι διαφορετική η σχέση με τα αγόρια. Όταν έχεις μια κόρη, είναι η καλύτερη φίλη σου για όλη σου τη ζωή».

Τελικά, η ευχή της πραγματοποιήθηκε και απέκτησε με φυσιολογικό τρόπο την κόρη της, Autumn Rose, η οποία σήμερα είναι 3 μηνών.

Πηγή: thesun.co.uk

v